Αρχική » Στο “μάτι του κυκλώνα” από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021

Στο “μάτι του κυκλώνα” από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021

από admin
Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο "μάτι του κυκλώνα" από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021

Η διαίσθηση του Στ. Πλουμιστού αποκαλύπτει: Στο “μάτι του κυκλώνα” από τον Σεπτέμβριο 2020 έως τον Μάιο 2021

Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου μηνυμάτων,… θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη μου πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως “πρόληψη” και κατόπιν ως κάτι που μπορεί να συμβεί…Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η διαδικασία αυτή απαιτεί την απόλυτη σύνδεση μου με την συμπαντική πηγή, χρειάζεται εξαιρετική συγκέντρωση, τεράστιες ποσότητες ενέργειας και μεγάλη ικανότητα “ανάγνωσης” όλων των διαισθητικών μηνυμάτων.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια πολύ σοβαρή διαδικασία που έχει τον σεβασμό και την αποδοχή σας.

Γιατί συμβαίνει αυτό που βιώνουμε τώρα;
Η διαιώνιση της Εξουσίας είναι η «εμπέδωση του φόβου» στους εξουσιαζόμενους, η «καλλιέργεια της πεποίθησης» στο λαό για τον «προορισμό της και την ανάγκη εξάσκησης της Εξουσίας από μία κλειστή ομάδα ατόμων (υπέρμαχοι των σκοταδιστών)» και τέλος η «εμπέδωση της υπακοής», ώστε να λεηλατούνται οι συνειδήσεις χωρίς τον κίνδυνο της εξέγερσης. Δηλαδή πληρώνουμε για να μας εξουσιάζουν και μας φοβίζουν ώστε να υπηρετούμε τους σκοπούς τους.Ότι γίνετε, συμβαίνει επειδή το επιτρέπουμε. Το έχουμε μέσα μας ως απόλυτη πεποίθηση της ύπαρξης μας στην καθημερινότητα μας. Μας εθίζουν στην άνεση κι εμείς ως εθισμένοι τρέχουμε γιατί δεν μπορούμε χωρίς αυτήν… Ξεχάσαμε τον προορισμό μας και τα “δώρα” του Δημιουργού – Θεού. Ακόμη και τα σημάδια πλέον δεν τα βλέπουμε… Είναι αυτό το μέλλον που οραματιστήκαμε; Η πρόκειται για ένα όραμα που οδεύει να γίνει εφιάλτης;

Σεπτέμβριος 2020 έως Μάιο 2021

  • Μεγάλος αριθμός ανθρώπων θα “υποφέρει” οικονομικά. Καθώς η δυσπραγία θα καταπίνει όλη  την χώρα, η κυβέρνηση “θα ρίχνει” στην αγορά οικονομική υποστήριξη και επιδόματα στους ανέργους.
  • Οι οικονομίες του κόσμου δεν θα μπορούν να ανακάμψουν γρήγορα. Το σχέδιο της Νέας Τάξης θέλει την εξαθλίωση για να έρθει η παρακολούθηση και κατόπιν η υποδούλωση. Ετοιμαστείτε. Το 2021 είναι ο προθάλαμος…
  • Πραγματοποιούνται πολλές πτωχεύσεις μεγάλων, γνωστών εταιρειών στην Ευρώπη.
  • Αποσύρονται “προληπτικά” πολυεθνικές από την αγορά Ευρωπαϊκών κρατών, ενώ συνάμα αυξάνεται η τιμή του χρυσού και του ασημιού. Χώρες σαν την Γερμανία και την Ρωσία αγοράζουν ολοένα και περισσότερα αποθέματα χρυσού, ενώ η Κίνα νιώθω ότι θα προκαλέσει κρίση στο “επισιτιστικό χρηματιστήριο” με το ρύζι.
  • Η Γη θα τρέμει όλο αυτό το χρονικό διάστημα και στην χώρα μας. Διαισθάνομαι έναν πολύ μεγάλο σεισμό κοντά στην Ελλάδα και ίσως κάπου κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού.
  • Ανακοινώνεται ότι το εμβόλιο για τον covid-19 είναι τελικά έτοιμο για μαζική χρήση. Προσοχή: Ο νόμος στην χώρα μας δίνει το δικαίωμα για προαιρετική χρήση… εκτός αν πρόκειται για “ειδικούς σκοπούς” οπότε θα πρέπει να γίνει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Η φράση “πιστοποιητικό υγείας” θα είναι αυτό που θα το επιβάλει..
  • Μετά την ανακοίνωση παρατηρήστε… θα υπάρχει λιγότερος ιός. Η οικονομία, οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις ανοίγουν και επιστρέφουν στο φυσιολογικό σε σύγκριση με πριν. Οι οικονομίες παίρνουν τα πάνω τους. Και στην Ελλάδα με νέο σύστημα φορολογικού ελέγχου και χρήσης πλαστικού χρήματος. Από τις 22 Μαΐου 2021 θα πάρουμε την πρώτη οικονομική ανάσα… αλλά για λίγο!!
  • Η νανοτεχνολογία θα γίνει το πρώτο θέμα το 2021, λόγο της εγκατάστασής του ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας που θα επιβληθεί παγκοσμίως (τσιπάρισμα και ενιαίος αριθμός υγείας). Θα ακούσετε ξεκάθαρα πια για την “κβατική κουκκίδα” η οποία θα αποθηκεύει μέσα στο σώμα του ανθρώπου όλες τις πληροφορίες για την υγεία του και όχι μόνο.
  • Θα περιοριστούν κι άλλο οι ατομικές ελευθερίες και θα δημιουργηθούν κινήματα ενάντια στην τεχνολογική- οικονομική υποδούλωση που έρχεται να φυλακίσει την πνευματικότητα των ανθρώπων.
  • Ενεργοποίηση ηφαιστείων… εκρηγνύονται μερικά που έχουν αδρανήσει για χιλιάδες χρόνια. Γίνεται λόγος για μερική δραστηριότητα και σε ηφαίστειο της χώρας μας.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards