Αρχική » Ταξιδιώτης του χρόνου έρχεται από το… 2671: Οι 5 ημερομηνίες που θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα

Ταξιδιώτης του χρόνου έρχεται από το… 2671: Οι 5 ημερομηνίες που θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα

από admin
Ταξιδιώτης του χρόνου έρχεται από το… 2671: Οι 5 ημερομηνίες που θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα

Ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης του χρόνου και έρχεται από το 2671, έχει προβλέψει σε ένα βίντεο στο TikTok, πέντε ημερομηνίες μέσα στο προσεχές διάστημα που θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη Γη.

Ο TikToker Eno Alaric, (@RadiantTimeTraveler) έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα του διαδικτύου, με το βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει πέντε ημερομηνίες, τις οποίες ο κόσμος θα πρέπει να συγκρατήσει.

Η πρώτη του πρόβλεψη είναι για την 30η Νοεμβρίου 2022. Τότε ισχυρίζεται ότι θα αποχαιρετήσουμε τη νύχτα, καθώς η έκρηξη ενός αστεριού θα φωτίζει για χρόνια τον ουρανό, μόλις το φως του φτάσει στη Γη.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα έπειτα από μερικές μέρες, στις 8 Δεκεμβρίου 2022 ένας μεγάλος μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη. Ο μετεωρίτης αυτός θα περιέχει νέους τύπους μετάλλων και εξωγήινα είδη.

Η αμέσως επόμενη ημερομηνία που δίνει είναι στις 20 Δεκεμβρίου 2022. Όπως αναφέρει ένας τεράστιος σεισμός 9,8 Ρίχτερ θα ανοίξει μια τρύπα στην τάφρο των Μαριανών (το βαθύτερο σημείο των ωκεανών του πλανήτη και το χαμηλότερο σημείο της επιφάνειας του φλοιού της Γης, καθώς φτάνει στα 10.994 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται στον δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό στα ανατολικά των Μαριάνων νήσων). Τότε θα απελευθερωθεί το μεγαλύτερο είδος, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τι θα είναι αυτό.

Η επόμενη ημερομηνία που δίνει είναι στις 29 Ιανουαρίου 2023. Τότε πολλά είδη θα εμφανιστούν μεταλλαγμένα σε τεράστιες διαστάσεις. Όπως για παράδειγμα μία αράχνη ενός μέτρου, μυρμήγκι 30 εκατοστών και μια αρκούδα 5,5 μέτρων.

Οι προβλέψεις του ολοκληρώνονται την 1η Μαρτίου 2023, όπου θα αναπαραχθεί ο πρώτος άνθρωπος από χιμπατζή…

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards