Αρχική » ΤΕΛΟΣ η ΕΡΤ που ξέραμε επί ΣΥΡΙΖΑ: Ακριβοπούλου, Κοτρώτσος, Χαριτάτος φεύγουν οριστικά

ΤΕΛΟΣ η ΕΡΤ που ξέραμε επί ΣΥΡΙΖΑ: Ακριβοπούλου, Κοτρώτσος, Χαριτάτος φεύγουν οριστικά

από admin
ΕΡΤ Οριστικά αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου αλλά και η «Επόμενη Μέρα»

Οριστικά αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου αλλά και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο όπως και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη.

Oι τρεις παραπάνω δημοσιογράφοι, μαζί με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά και Αρη Ραβανό έχουν συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής οι οποίες συνεργάζονταν με την ΕΡΤ και οι οποίες λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι Πάνος Χαρίτος, Σπύρος Χαριτάτος και Νίκος Μερτζάνης οι οποίοι είχαν προσληφθεί ως μετακλητοί σύμβουλοι της διοίκησης, αναμένεται να αποχωρήσουν αμέσως μόλις γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ με τα οποία συνεργάζονταν.

Όπως μεταδίδει το protothema, ο Γιάννης Δρόσος έχει ήδη παραιτηθεί και του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.


Η δημοσιογράφος Κ.Ακριβοπούλου, είχε υποδεχθεί άκρως ειρωνικά τη νέα κυβέρνηση, με μουσική υπόκρουση σε βίντεο της ορκωμοσίας του πρωθυπουργού, το «Πριγκιπικό βαλς» από την εκπομπή «Εδώ Λιλιπούπολη» του Τρίτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, από το 1980.

Επίσης, λίγο πριν τις Εθνικές εκλογές του Ιουλίου, η εκπομπή της Κ.Ακριβοπούλου, «Δεύτερη Ματιά» είχε προβάλλει ένα μονταρισμένο βίντεο, το οποίο περιείχε διάφορες σκηνές από τα χρόνια της διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά καμία απολύτως των 4,5 ετών που βρισκόταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί σάλος από το σκάνδαλο που αποκάλυψε εσωτερική έκθεση της ΕΡΤ η οποία κάνει λόγο για κακοδιαχείριση αναφορικά με τα 66 εκατ. ευρώ, που συμφωνήθηκαν προεκλογικά για τηλεοπτικά δικαιώματα, σε ποδοσφαιρικές ομάδες.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards