Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού, καθώς αναμένεται μίνι καύσωνας το επόμενο τριήμερο με το μελτέμι να υποχωρεί από την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, η θερμοκρασία θα ανεβαίνει δύο βαθμούς κάθε ημέρα μέχρι την Πέμπτη. «Σήμερα Δευτέρα το “ταβάνι” θα είναι οι 34-35 βαθμοί Κελσίου, την Τρίτη τα θερμόμετρα θα δείξουν 36 βαθμούς Κελσίου, την Τετάρτη 38 βαθμούς Κελσίου και την Πέμπτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου», είπε και πρόσθεσε: «Θα έχουμε μια θερμή εισβολή διάρκειας τριών ημερών. Θα τη νιώσουμε κυρίως την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουμε συνθήκες καύσωνα στη χώρα».


Υποστήριξε, ακόμη, ότι «αρκετή ζέστη θα έχουμε και την Παρασκευή».

Οπως είπε ο μετεωρολόγος και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, «καυτός» θα είναι ο καιρός σε Θεσσαλία, Αργολίδα, Ανατολική Στερεά, Βοιωτία, Ανατολική Πελοπόννησο.

Ο κ. Καλλιάνος εξήγησε ότι ο καύσωνας έρχεται λόγω του ότι «θα σταματήσει το μελτέμι από αύριο, Τρίτη» προσθέτοντας ότι οι υψηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερών είναι «τα υπολείμματα του φοβερού καύσωνα που έπληξε την Ευρώπη».

Απαντώντας με τι καιρό θα γίνουν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου, είπε ότι «αν διατηρηθούν τα προγνωστικά στοιχεία θα πάμε στις κάλπες με θερμοκρασίες 34-35-36 βαθμών ΚελσίουLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here