Έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του άνδρα διεξάγει η αστυνομία – Σχηματίζεται δικογραφία
Οργή επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη, με θύμα ένα νεογέννητο γατάκι.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που ζητούν παραδειγματική τιμωρία του άνδρα, ώστε να μπει τέλος σε τέτοιου είδους απεχθείς πράξεις.

Την ίδια ώρα, έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του άνδρα που εμφανίζεται να κακοποιεί ένα γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διεξάγει η αστυνομία, ενώ από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίζεται δικογραφία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3 που έφερε στη δημοσιότητα την υπόθεση απίστευτης αγριότητας, ο άνδρας στο κέντρο της πόλης, αφού κοίταξε γύρω του για να μην τον βλέπει κανείς, πλησίασε το νεογέννητο γατάκι και στη συνέχεια το πάτησε μέχρι που το σκότωσε. Αμέσως μετά έφυγε ανενόχλητος, σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Άνθρωποι ενός καταστήματος της περιοχής είδαν το βίντεο και το έστειλαν στη φιλοζωική εταιρεία “Νοιάζομαι” η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, ενώ το βίντεο προβάλλεται έτσι ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά να το πει στις αρχές.

Το πιο σοκαριστικό λένε όσοι είδαν τι συνέβη ότι φαίνεται το γατάκι μετά την επίθεση του να σέρνεται τραυματισμένο και εκείνος να το πλησιάζει και να το πατά ξανά για να το αποτελειώσει.

Τις κινήσεις του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος και το βίντεο περιήλθε στην κατοχή φιλοζωικής οργάνωσης, μέλη της οποίας προέβησαν σε καταγγελία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού. Από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίζεται δικογραφία και ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Νέο βίντεο – Προσπάθησε να το σκοτώσει ξανά
Το Πρώτο Θέμα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν ο άντρας δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο νεογέννητο γατάκι. Όπως φαίνεται σε αυτό, ο δράστης με την κόκκινη μπλούζα, επιχειρεί να σκοτώσει ξανά, με τον ίδιο τρόπο, το γατάκι, όσο αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε σταθμευμένα οχήματα.

Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και το γατάκι προσπαθεί να σωθεί πηγαίνοντας κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ο άντρας όμως το ακολουθεί και μόλις το ζώο προσπαθεί να μπει ανάμεσα στις λαμαρίνες για να γλιτώσει, το προλαβαίνει και το ποδοπατά αλύπητα.

Loading...