Αρχική » Τι χρειάζεται να έχει μέσα ο σάκος επιβίωσης;

Τι χρειάζεται να έχει μέσα ο σάκος επιβίωσης;

από admin
Τι χρειάζεται να έχει μέσα ο σάκος επιβίωσης;

Ο σάκος επιβίωσης, γνωστός και ως bug out bag ή emergency kit, είναι μια συλλογή βασικών αντικειμένων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως μια φυσική καταστροφή ή άλλη κρίση.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην τσάντα επιβίωσής σας εξαρτώνται από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, αλλά ορισμένα κοινά αντικείμενα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι τα εξής:

Νερό: Γι’ αυτό θα πρέπει να συμπεριλάβετε αρκετό νερό για τουλάχιστον τρεις ημέρες. Μπορείτε είτε να συσκευάσετε εμφιαλωμένο νερό είτε να συμπεριλάβετε ένα σύστημα καθαρισμού νερού στην τσάντα σας.

Τρόφιμα: Τα μη φθαρτά τρόφιμα που είναι πλούσια σε θερμίδες και πρωτεΐνες είναι απαραίτητα για την επιβίωση. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν ενεργειακές μπάρες, μείγμα για μονοπάτια και αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Καταφύγιο: Ανάλογα με την κατάσταση, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε αρκετές ημέρες σε εξωτερικούς χώρους. Για να προστατευτείτε από τα στοιχεία της φύσης, θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια σκηνή ή έναν μουσαμά, μαζί με άλλα αντικείμενα όπως κουβέρτες και υπνόσακους.

Κουτί πρώτων βοηθειών: Ατυχήματα και τραυματισμοί μπορεί να συμβούν ακόμη και στις καλύτερες συνθήκες, οπότε ένα κουτί πρώτων βοηθειών είναι απαραίτητο στοιχείο σε κάθε τσάντα επιβίωσης. Φροντίστε να περιλαμβάνει επιδέσμους, παυσίπονα και άλλα απαραίτητα είδη.

Εργαλεία για την ανάφλεξη φωτιάς: Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορεί να χρειαστεί να ανάψετε φωτιά για να ζεσταθείτε ή να στείλετε σήμα για βοήθεια. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην τσάντα σας εργαλεία έναρξης φωτιάς, όπως σπίρτα, αναπτήρα ή ένα πυροσβεστήρα.

Εργαλεία και προμήθειες: Υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία και εφόδια που μπορεί να είναι χρήσιμα σε μια κατάσταση επιβίωσης. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν ένα μαχαίρι, μια πυξίδα, έναν φακό και ένα πολυεργαλείο.

Σάκος επιβίωσης- Επιπροσθετα , μικρο τσεκουρι , πριονι σε μορφη συρματος , πετονια και αγκιστρια , μεγεθυντικο φακο, φωτοβολιδες εκτακτης αναγκης , μικρο ραδιοφωνο ηλιακης πηγης ενεργειας , φακο χειροκινητης ενεργειας , εσωθερμικο υλικο , φιλτρο νερου , αουρικουμ (σπρει εκτακτης αναγκης -ασθενοφορο τσεπης)

klasikiperiptosivlavis

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards