Αρχική » Τι ήταν τα φωτεινά σώματα στον ουρανό πάνω από την Ελλάδα (Video)

Τι ήταν τα φωτεινά σώματα στον ουρανό πάνω από την Ελλάδα (Video)

από admin
Δόθηκε εξήγηση για τα φωτεινά σώματα στον ουρανό πάνω από την Ελλάδα

Από την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία ο φωτεινός σχηματισμός προκάλεσε τις εύλογες απορίες πολλών

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί ήταν εκείνοι που – κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω των περιορισμών στην κυκλοφορία – είχαν την ευκαιρία να παρατηρούν τον νυκτερινό ουρανό.

Με αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την Κρήτη μέχρι και την Μακεδονία, και από τα Ιόνια μέχρι τα Δωδεκάνησα, αρκετοί ανέφεραν πως παρατήρησαν κάποια φωτεινά σημεία να κινούνται σε σχηματισμό, κάτι που σημαίνει πως δεν επρόκειτο για αστέρια.Οι ερμηνείες που έγινε προσπάθεια να δοθούν ήταν πολλές. Κάποιοι με διάθεση χιούμορ έκαναν λόγο για….ufo,ενώ άλλοι έψαχναν εξήγηση στο ΝΑΤΟ.

Μάλιστα αποκαλυπτική ήταν και αναφορά αγνώστων φωτεινών αντικειμένων πάνω από το Αιγαίο, από πλήρωμα πτήσης που εκτελούσε εσωτερικό δρομολόγιο Κω-Αθήνα το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης 16/4/2020.

Το αεροσκάφος πετούσε στα 18.000 πόδια ΒΑ της Αμοργού και η συνομιλία με τον πύργο ελέγχου κατεγράφη στο βίντεο του 11Aviation Videos.

Μαζί και η… εξήγηση του φαινομένου.Η συστοιχία των δορυφόρων χαμηλής τροχιάς του προγράμματος SpaceX’s του Elon Musc πετά σε χαμηλό ύψος με στόχο την δημιουργία ενός μεγάλου διεθνούς δορυφορικού δικτύου που θα παρέχει φθηνό και γρήγορο Ίντερνετ οπουδήποτε.

Το 2019 από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ εκτοξεύτηκαν συνολικά 120 μικροί δορυφόροι Starlink οι οποίοι περιφέρονται σε πολύ χαμηλότερο ύψος πάνω από τη Γη (350 έως 550 χιλιόμετρα), από ό,τι οι σημερινοί δορυφόροι Ίντερνετ, πράγμα που – σύμφωνα με τον Μασκ – θα επιτρέψει την παροχή αξιόπιστης online πρόσβασης σε υψηλές ταχύτητες και χωρίς μεγάλο κόστος.

Στόχος του Ίλον Μασκ στα επόμενα χρόνια είναι να έχει σε περιφορά γύρω από την Γη περίπου 4.000 τέτοιους δορυφόρους.

Δείτε πως κατεγράφη το πέρασμα των δορυφόρων πάνω από την Ολλανδία.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards