Αρχική » Το Ιπποκράτειο θα πληρώσει 500.000€ για τη νεκρή μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη

Το Ιπποκράτειο θα πληρώσει 500.000€ για τη νεκρή μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη

από admin
Το Ιπποκράτειο θα πληρώσει 500.000€ για τη νεκρή μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη

Μερικά βίντεο από παλιές ευτυχισμένες στιγμές, με την 36χρονη να παίζει πιάνο και χαμογελαστή να κοιτάει προς τον φακό, μαζί με την ηθική δικαίωση μιας χρηματικής αποζημίωσης είναι ό,τι κρατάνε στις καρδιές τους ο σύζυγός της και τα παιδιά της.

«Δεν υπάρχει κάποιο υλικό αντάλλαγμα που θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο τριών ανηλίκων παιδιών που χάνουν με τέτοιον πρωτοφανή τρόπο τη μητέρα τους. Επίσης, μιας μητέρας που χάνει το μοναχοπαίδι της, η γιαγιά των παιδιών. Και επίσης και εμού, ως συζύγου που έχασα μια εξαίρετη και νεότατη σύζυγο».Αποζημίωση 500.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης στην οικογένεια της 36χρονης μεσίτριας, που τον Απρίλιο του 2017 πήγε στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση κιρσών στα πόδια και κατέληξε νεκρή.

Για τον θάνατό της καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ο τότε 39χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος, όταν κατάλαβε ότι τα ισχυρά φάρμακα που της είχε χορηγήσει προκάλεσαν τον θάνατό της, μετέφερε τη σορό της σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής και την πέταξε στον γκρεμό.

«Η αγάπη μου στην Ντιάνα, τη γυναίκα μου, ήταν τόσο μεγάλη που μου δίνει ακόμα δύναμη να αντέξω πολύ περισσότερα και για περισσότερα χρόνια. Σαν να είναι κάθε μέρα κοντά μας… Κάθε μέρα τη βλέπουμε στις φωτογραφίες, τη μελετάμε, και τα παιδιά… Δεν υπάρχει, δηλαδή, μέρα που να μην είναι η Ντιάνα μέσα στο σπίτι. Κάθε μέρα με την Ντιάνα ήταν μια ιδανικά όμορφη ημέρα για όλους μας».Η οικογένειά της κατέθεσε την αγωγή κατά του νοσοκομείου ζητώντας τότε 5 εκατ. ευρώ. Τελικά το ποσό που εκδικάστηκε είναι 500.000.

«Θα περίμενα, όμως, η απόφαση να ήταν προσωρινά εκτελεστή, έτσι ώστε τα δύο νεαρά αγόρια, οι γιοι της Ντιάνας, οι οποίοι είναι σήμερα 18 και 20 ετών, να μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα σπουδών τους.

Αντ’ αυτού είναι υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουν πρώιμα τις σπουδές τους, τα όνειρα σπουδών που έχουν και να ριχτούν στη βιοπάλη για να βιοποριστούνε».Το μόνο βάλσαμο για την οικογένεια, σύμφωνα με τον σύζυγο της 36χρονης μεσίτριας, είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος της είναι στη φυλακή.
typosthes

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards