Αρχική » Αυτό είναι το σχέδιο του Ερντογάν – Όλα βρίσκονται στο όριο, όλα κρέμονται από μία κλωστή

Αυτό είναι το σχέδιο του Ερντογάν – Όλα βρίσκονται στο όριο, όλα κρέμονται από μία κλωστή

από admin
Ενεργεί βάσει συντεταγμένου σχεδίου ο Ερντογάν

Ενεργεί βάσει συντεταγμένου σχεδίου ο Ερντογάν

Όλα βρίσκονται στο όριο, όλα κρέμονται από μία κλωστή και πλέον το τουρκικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής απομένει να δώσει το τελικό ok για να έρθουν κανονικά στην υφαλοκρηπίδα και πολεμικά σκάφη της Τουρκίας.

Όπως είχε πριν από ημέρες Ταγίπ Ερντογάν, σαφέστατα η Τουρκία έχει κάθε δικαίωμα να δράσει εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας και να κάνει έρευνες έτσι λοιπόν επιτυγχάνει και το σχέδιο του λεπτό προς λεπτό.

Το σχέδιο του Ερντογάν είναι σαφέστατο θέλει να κουράσει την Ελλάδα σε πρώτη φάση σε δεύτερη φάση να αδιαφορήσει η Ελλάδα για τις ενέργειες της Τουρκίας και στην τρίτη θέση να εισβάλει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πρώτο σκέλος του σχεδίου του.


Όλα αυτά με τη συγκατάθεση του Αμερικανού προέδρου Donald Trump ο οποίος προφανώς και φοβάται τον Ερντογάν γιατί τον κρατάει στο χέρι ενόψει των αμερικάνικων εκλογών. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε η εμπλοκή των τουρκικών τραπεζών σε σκάνδαλα τα οποία διερευνά η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα άρα κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τον Trump σε εκτροχιασμό στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Ταγίπ Ερντογάν έχει σχεδιάσει για τα καλά ένα παιχνίδι ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να έχει σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι της Ελλάδας.

Οι άνδρες και οι γυναίκες του Ελληνικού Στρατού βρίσκονται σε επιφυλακή. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο. Μόνο σε αυτούς μπορουμε να ελπίζουμε.

Ευχόμαστε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπο να βρεθούν στο ύψος των περιστάσεων.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards