Αρχική » Τουρκικά αεροπλάνα εγκατέλειψαν επειγόντως τη Μόσχα. Ξέρουν κάτι στην Άγκυρα;

Τουρκικά αεροπλάνα εγκατέλειψαν επειγόντως τη Μόσχα. Ξέρουν κάτι στην Άγκυρα;

από admin
Τουρκικά αεροπλάνα εγκατέλειψαν επειγόντως τη Μόσχα. Ξέρουν κάτι στην Άγκυρα;

Το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου, Τούρκοι αναλυτές επέστησαν την προσοχή σε μια περίεργη κατάσταση με πτήσεις προς το Μινσκ, το Ροστόφ, το Σότσι και το Αικατερινούπολη, οι οποίες ακυρώθηκαν μαζικά για έναν ανεξήγητο λόγο:

Και το πρωί της 28ης Σεπτεμβρίου, μια ακόμη πιο εκπληκτική κατάσταση παρατηρήθηκε στον ουρανό – κάποιο είδος φυγής τουρκικών αεροσκαφών από τα αεροδρόμια της Μόσχας:

Όλα τα αεροσκάφη είναι μεγάλα – Airbus A321, Airbus A380, Boeing 737

   

Τα στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν τα αεροπλάνα σε διαφορετικά σημεία της διαδρομής, αλλά όλοι οι πίνακες είναι διαφορετικοί, 12 αεροπλάνα σε μερικές ώρες, πόσοι πέταξαν πριν και μετά από αυτό τώρα θα είχε ενδιαφέρον να το ξέραμε.

Κανείς από τους αναγνώστες μας δεν χρειάζεται να πει ότι η έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου δεν θα ανακοινωθεί από το ραδιόφωνο και τα πάντα μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο με βάση έμμεσες ενδείξεις.

Για παράδειγμα, η Κίνα έχει πλέον ακυρώσει σχεδόν πλήρως όλες τις πτήσεις και τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και εκεί.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα τουρκικά αεροσκάφη. Θεωρητικά, μπορεί να υποτεθεί ότι οι Τούρκοι αποφάσισαν να σώσουν αρκετές χιλιάδες πλούσιους από τι;

Όλα όμως ξεκίνησαν όχι με την αύξηση των πτήσεων, αλλά απλώς με την ακύρωσή τους, που δεν μοιάζει να σώζει ανθρώπους που πνίγονται. Είναι περισσότερο σαν να σώζεις τους πολίτες σου πριν από κάτι.

Αυτό που έγινε γνωστό στους Τούρκους μπορεί μόνο να το μαντέψει κανείς, αλλά δεδομένης της ειδικής σχέσης μεταξύ Τουρκίας και Μόσχας, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η Μόσχα ανέφερε με κάποιο τρόπο στην Άγκυρα ορισμένα από τα άμεσα σχέδιά της.

Ταυτόχρονα, δεδομένου ότι η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, η Άγκυρα γνωρίζει ελάχιστα περισσότερα από το ευρύ κοινό για τη διαδικασία συμφωνίας για τη Μόσχα, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Εξ ου και η ακύρωση των πτήσεων προς το Αικατερινούπολη, όπου έχουν κάθε λογής σημαντικά στρατιωτικά υπόγεια κέντρα διοίκησης, και η ακύρωση πτήσεων προς το Σότσι, όπου είναι η κατοικία καταφύγιο του Πούτιν και, φυσικά, το Μινσκ και τη Μόσχα.

Όλα αυτά γίνονται όταν οι ναυτιλιακές αρχές της Σουηδίας ανακοίνωσαν για δύο διαρροές στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 1 στα σουηδικά και δανέζικα ύδατα.

Πότε θα ξεκινήσει κάτι , τι θα ξεκινήσουν και αν θα ξεκινήσουν – δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

Paradrasi.gr

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards