Αρχική » Τουρκικά τανκς στον Έβρο: Αυτή είναι η αλήθεια – Σε επαγρύπνηση οι Ένοπλες Δυνάμεις

Τουρκικά τανκς στον Έβρο: Αυτή είναι η αλήθεια – Σε επαγρύπνηση οι Ένοπλες Δυνάμεις

από admin
Τουρκικά τανκς στον Έβρο: Αυτή είναι η αλήθεια – Σε επαγρύπνηση οι Ένοπλες Δυνάμεις

Δεν έχει τέλος η τουρκική προπαγάνδα και η κατασκευή ψευδών ειδήσεων, την ώρα που η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο παραμένει στο… κόκκινο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (05/09), τα κατευθυνόμενα από το καθεστώς Ερντογάν τουρκικά ΜΜΕ άρχισαν να μεταδίδουν με… έκτακτα ότι δεκάδες άρματα μάχης που βρίσκονταν στη Συρία κατευθύνονται βορειοδυτικά με τελικό προορισμό τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Αδριανούπολη.

Η αλήθεια είναι πως όντως τουρκικά τανκς έφυγαν από τη Συρία, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν κατευθύνονται προς τον Έβρο προκειμένου να ενισχύσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.Μάλιστα, όπως τονίζουν στρατιωτικές πηγές στην Ελλάδα, πρόκειται για επιστροφή τμημάτων που οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας είχαν μεταφέρει στα σύνορα με τη Συρία και πλέον επιστρέφουν στις βάσεις τους.

Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι το καθεστώς Ερντογάν κατά την στρατιωτική επέμβαση στη βόρεια Συρία και την απόπειρα γενοκτονίας των Κούρδων, είχε δώσει εντολή σε μονάδες τεθωρακισμένων που βρίσκονταν στα δυτικά σύνορα της Τουρκίας, να μεταφερθούν στο πεδίο μάχης της Συρίας. Αυτά λοιπόν τα άρματα μάχης επιστρέφουν τώρα στις μονάδες τους και όχι στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.«Η μεταφορά των αρμάτων μάχης αποτελεί προγραμματισμένη δραστηριότητα της δεύτερης στρατιάς με έδρα τη Μαλάτεια και δεν πρόκειται για οποιαδήποτε μεταφορά στρατευμάτων στα σύνορα με την Ελλάδα», αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu,.

Είναι προφανές πως για μια ακόμη φορά τα τουρκικά ΜΜΕ «μπλοφάρουν» με στόχο να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν πλέον καλά τις «κουτοπονηριές» του καθεστώτος και των κατευθυνόμενων τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης.Παρακολουθούν κάθε στιγμή τα όσα μεταδίδουν, τα φιλτράρουν και σε καμία περίπτωση δεν «τσιμπάνε» στην χυδαία προπαγάνδα τους.

Όσο για τον Έβρο, αποτελεί απόρθητο φρούριο. Ο φράχτης είναι έτοιμος σχεδόν σε όλο το μήκος του ποταμού, με τον Στρατό Ξηράς και την Ελληνική Αστυνομία να περιφρουρούν σε κάθε σημείο των συνόρων.

Ο κίνδυνος άλλωστε να επαναληφθούν φαινόμενα ανάλογα με αυτά του Μαρτίου, με χιλιάδες μετανάστες να επιχειρούν να περάσουν στη Χώρα μας κατόπιν εντολής και προώθησης από την τουρκική κυβέρνηση, ελοχεύει πάντα.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards