Ένα σοβαρό επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στο ποτάμι στον Έβρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα μη νόμιμη μετανάστης έχει πέσει νεκρή από πυροβολισμούς που έχουν προέλθει από την τουρκική πλευρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περί τις 21:00 σήμερα στο ύψος του Σουφλίου, οι Τούρκοι προσπαθώντας να προωθήσουν προς την Ελλάδα βάρκα με μετανάστες πέσανε σε ενέδρα ελλήνων συνοριοφυλάκων.

Όταν οι συνοριοφύλακες ανάψανε τους φακούς κατά την πάγια τακτική αποτροπής, άνδρες από την Τουρκική πλευρά γάζωσαν την βάρκα των λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα τουλάχιστον μια γυναίκα να σκοτωθεί από τα πυρά επί τόπου ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ενώ η κινητοποίηση της αστυνομίας από ελληνικής πλευράς είναι πάρα πολύ μεγάλη στο σημείο όπως είναι φυσικό.

https://paradrasi.gr/%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%bb%ce%af-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%8c/?fbclid=IwAR3rLB9X1gfJgWTuAHBLHfIZw33uDRlgYFbZuv6s-jk_7gs2oLHYA98bjnI
       

e-evros

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here