Αρχική » Βιβλική καταστροφή στη Μαγνησία – Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος, ανυπολόγιστες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel

Βιβλική καταστροφή στη Μαγνησία – Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος, ανυπολόγιστες καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel

από admin

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Βόλο, Πήλιο και Σκιάθο- Εγκλωβισμένοι τουρίστες σε ξενοδοχεία του Πηλίου- Δραματικές εκκλήσεις του δημάρχου Βόλου, ενώ υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας στην πόλη- Δυσμενείς προβλέψεις για ακόμη μεγαλύτερο όγκο νερού σήμερα και αύριο.

ΗΜαγνησία, οι Σποράδες και ιδιαίτερα η Σκιάθος, αλλά και το παραλιακό μέτωπο της Λάρισας πλήττονται με σφοδρότητα από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Στη Μαγνησία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του καταπλακωμένος από τοίχο που έπεσε μετά από κατολίσθηση, ένας ακόμη αγνοείται από τη στιγμή που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά στην Αγία Αικατερίνη Βόλου, ενώ εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητα παρασύρονται στη θάλασσα στον Αϊ Γιάννη Πηλίου:

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας – έχει πλημμυρίσει το παραλιακό μέτωπο και στη Λάρισα, ενώ οι προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι εξαιρετικα δυσμενείς τόσο για τη σημερινή, όσο και για την αυριανή ημέρα: Εκτιμάται ότι τα ύψη της βροχής θα ξεπεράσουν τα κάποιες περιοχές ακόμη και τα 700 χιλιοστά, ενώ σε περιοχές του Πηλίου ξεπέρασαν σήμερα τα 500. Καταρρακτώδεις βροχές προβλέπει το έπικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards