Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Βόλο, Πήλιο και Σκιάθο- Εγκλωβισμένοι τουρίστες σε ξενοδοχεία του Πηλίου- Δραματικές εκκλήσεις του δημάρχου Βόλου, ενώ υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας στην πόλη- Δυσμενείς προβλέψεις για ακόμη μεγαλύτερο όγκο νερού σήμερα και αύριο.

ΗΜαγνησία, οι Σποράδες και ιδιαίτερα η Σκιάθος, αλλά και το παραλιακό μέτωπο της Λάρισας πλήττονται με σφοδρότητα από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Στη Μαγνησία ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του καταπλακωμένος από τοίχο που έπεσε μετά από κατολίσθηση, ένας ακόμη αγνοείται από τη στιγμή που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από ορμητικά νερά στην Αγία Αικατερίνη Βόλου, ενώ εκατοντάδες σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητα παρασύρονται στη θάλασσα στον Αϊ Γιάννη Πηλίου:

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλίας – έχει πλημμυρίσει το παραλιακό μέτωπο και στη Λάρισα, ενώ οι προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι εξαιρετικα δυσμενείς τόσο για τη σημερινή, όσο και για την αυριανή ημέρα: Εκτιμάται ότι τα ύψη της βροχής θα ξεπεράσουν τα κάποιες περιοχές ακόμη και τα 700 χιλιοστά, ενώ σε περιοχές του Πηλίου ξεπέρασαν σήμερα τα 500. Καταρρακτώδεις βροχές προβλέπει το έπικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Loading...