Αρχική » Wall Street-Tο Netflix βυθίζεται στις απώλειες συνδρομητών

Wall Street-Tο Netflix βυθίζεται στις απώλειες συνδρομητών

από admin
Wall Street-Tο Netflix βυθίζεται στις απώλειες συνδρομητών

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AP) — Οι μεγάλοι χρηματιστηριακοί δείκτες της Wall Street έκλεισαν μεικτά την Τετάρτη μετά από άλλη μια μέρα ασταθούς διαπραγμάτευσης, ενώ το Netflix έχασε περισσότερο από το ένα τρίτο της αξίας του αφού ανέφερε την πρώτη απώλεια συνδρομητών σε περισσότερο από μια δεκαετία και προέβλεψε πιο ζοφερούς καιρούς.

Ο S&P 500 υποχώρησε 0,1% μετά από αργά το απόγευμα, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε 1,2%. Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average σημείωσε άνοδο 0,7%, έχοντας λάβει άνοδο από την IBM, η οποία σημείωσε αύξηση 7,1% μετά την αναφορά τριμηνιαίων αποτελεσμάτων που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Το Netflix σημείωσε πτώση 35,1% την ημέρα αφότου ο γίγαντας του streaming ανέφερε την πρώτη του μείωση σε συνδρομητές σε περισσότερο από μια δεκαετία.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι αναμένει μια πιο απότομη πτώση κατά το τρέχον τρίμηνο. Το Netflix εξετάζει τώρα αλλαγές στις οποίες αντιστέκεται εδώ και καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ελαχιστοποίησης της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης και της δημιουργίας μιας επιλογής συνδρομής χαμηλού κόστους που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Η μετοχή υποχωρεί τώρα κατά 67% από το υψηλό όλων των εποχών που έφτασε τον Νοέμβριο.

Η ολίσθηση στο Netflix, ένα από τα κορυφαία χαρτιά της Wall Street τα τελευταία χρόνια, επιβάρυνε σημαντικά τον S&P 500, υπερτερώντας των κερδών σε άλλα σημεία του δείκτη αναφοράς, και έπληξε τον τομέα των υπηρεσιών επικοινωνίας περισσότερο, μειώνοντάς τον κατά 4,1% χαμηλότερα.

Συνολικά, ο S&P 500 διολίσθησε 2,76 μονάδες στις 4.459,45 και ο Nasdaq υποχώρησε 166,59 μονάδες στις 13.453,07 μονάδες. Ο Dow σημείωσε άνοδο 249,59 μονάδων στις 35.160,79 μονάδες.

   

apnews

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards