Αρχική » Ξάδελφος 16χρονου:«Δεν έχετε δει τίποτα, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας»

Ξάδελφος 16χρονου:«Δεν έχετε δει τίποτα, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας»

από admin
Ξάδελφος 16χρονου:«Δεν έχετε δει τίποτα, θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας»

Ο ξάδελφος του 16χρονου που τραυματίστηκε προειδοποιεί ότι θα πάρουνε τον νόμο στα χέρια τους.

Για την κατάσταση της υγείας του 16χρονου που βρίσκεται στην εντατική , μίλησε στο OPEN, ξάδελφός του. «Είναι σε σοβαρή κατάσταση και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες», ανάφερε αρχικά.

Όσο για την κατάσταση της οικογένειάς του είπε: «Είναι σε άσχημη κατάσταση. Για να τους πάμε στα δικαστήρια κάναμε υπερπροσπάθεια γιατί δεν είχαν τη δύναμη οι άνθρωποι. Το παιδί έπινε με τους φίλους του και νόμιζε ότι είχε λεφτά. Τους λέει ”παιδιά πάω να βάλω πετρέλαιο στο αυτοκίνητο και έρχομαι”. Αν δεν ήταν Ρομά δεν θα το είχαν κάνει».

Και συνέχισε: «Τον πυροβόλησαν επειδή ήταν Ρομά. Αν δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί το παιδί δεν απείλησε κανέναν. Τον είδε ο υπάλληλος ό,τι ήταν παιδάκι. Ότι ήταν 16χρονος. Η γυναίκα του είναι σε χειρότερη κατάσταση από όλους.

Δεν μιλάει σε κανέναν είναι κλεισμένη, δεν μπορεί να την παρηγορήσει τίποτα. Κλαίει πάνω από το παιδάκι της γιατί δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσουμε. Μας λένε οι γιατροί ότι δεν έχουμε ελπίδες».

Τέλος συμπλήρωσε: «Εμείς ζητάμε το αυτονόητο, ζητάμε ο δολοφόνος να τιμωρηθεί από την ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είδατε τίποτα ακόμα εάν δεν τιμωρηθεί ο αστυνόμος, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας γιατί έχουμε νιώσει πολύ ρατσισμό».

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards