Κορυφώνεται η αγωνία για τον άνδρα που έπεσε σε χαράδρα το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια πεζοπορίας μαζί με δύο φίλους του στην Κόνιτσα, στην Ιερά Μονή Στομίου προς Νταβάλιστα.

Οι ολονύχτιες έρευνες των Αρχών δεν έφεραν δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα με τους άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ να κατεβαίνουν με σχοινιά στη χαράδρα στο σημείο που τους υπέδειξαν οι φίλοι του έμπειρου πεζοπόρου, αστυνομικού που υπηρετεί στην Πρέβεζα , χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν.

Ελικόπτερο που απογειώθηκε νωρίς το πρωί από το Άκτιο επιχείρησε να προσεγγίσει στην περιοχή χωρίς ωστόσο να μπορεί να συνδράμει ,όπως συνέβη και χθες, εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης.


Στην περιοχή βρίσκονται οι γονείς του ,η σύζυγος και τα παιδιά του παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα τη δύσκολη επιχείρηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της 5ης ΕΜΑΚ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη .

Υπενθυμίζεται ότι σε πολλά σημεία υπάρχει ακόμη παγωμένο χιόνι, ενώ το σημείο που συνέβη το ατύχημα είναι από τα πλέον δύσκολα και επικίνδυνα περάσματα της ορεινής διαδρομής .

Ο 39χρονος άνδρας είναι ενεργό μέλος της ΛΕΚ Πρέβεζας έχοντας μάλιστα πάρει μέρος σε επιχειρήσεις διάσωσης, με την περιοχή της Κόνιτσας να του είναι γνώριμη ,αφού έχει πεζοπορήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν.

Πηγή πληροφοριών: epirus-tv-news.gr

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here