Αρχική » Καιρός Πάσχα 2019: Καρέ καρέ η νέα κακοκαιρία και η εξέλιξη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα

Καιρός Πάσχα 2019: Καρέ καρέ η νέα κακοκαιρία και η εξέλιξη μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα

από admin
Καιρός Πάσχα 2019 Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για τα διαδοχικά περάσματα βαρομετρικών χαμηλών από την Ελλάδα

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής και κυρίως τη Δευτέρα θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα….

Παράλληλα και στα απογευματινά τους τρεξίματα, τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα, εξακολουθούν να «βλέπουν» ξεκάθαρη βελτίωση του καιρού από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και επικράτηση ηλιοφάνειας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Μάλιστα, η καλοκαιρία θα συνοδευτεί και με άνοδο της θερμοκρασίας, ενώ ο αίθριος καιρός -σύμφωνα πάντα με τα απογευματινά δεδομένα- θα διατηρηθεί μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Δείτε στον χάρτη που ακολουθεί την κίνηση των αερίων μαζών πανευρωπαϊκά, όπου φαίνεται καθαρά η επικράτηση ψυχρών μαζών τα επόμενα 24ωρα και η εναλλαγή τους σε θερμές στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.
Και στον επόμενο χάρτη θα δείτε την κίνηση των βαρομετρικών συστημάτων, με την καταγραφή της νέας επιδείνωσης του καιρού από το μεσημέρι της Κυριακής, της κακοκαιρίας της Δευτέρας και ουσιαστικά της βελτίωσης από την ερχόμενη Κυριακή και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας: 

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards