Τη δική του δημόσια τοποθέτηση αποφάσισε να κάνει ο παρουσιαστής του “Big Brother”, Χάρης Βαρθακούρης, σχετικά με το χυδαίο σχόλιό του Αντώνη Αλεξανδρίδη που κυκλοφόρησε σε βίντεο το απόγευμα της Κυριακής (06/09) και την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή του “Big Brother” αποφάσισαν την οριστική αποχώρηση του παίκτη τα ξημερώματα της Δευτέρας (07/09), ενώ λίγο μετά τον αποκλεισμό του από το ριάλιτι, ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να “λύσει” τη σιωπή του και να μιλήσει επί του θέματος.Με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο παρουσιαστής του ριάλιτι ανέφερε πως καταδικάζει τέτοιου είδους δηλώσεις και συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε στο βίντεο της Κυριακής, ενώ δήλωσε πως αντέδρασε κατευθείαν όταν πληροφορήθηκε το περιστατικό.
Παράλληλα, απολογήθηκε για την αργοπορημένη δημόσια αντίδρασή του και ανέφερε πως περίμενε να τοποθετηθεί μετά την αποχώρηση του παίκτη.

Big Brother: Μας “κέρασαν” πλάνο και με την “καυτή” Ράνια ολόγυμνη!

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη
“Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα. Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.

Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε, την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά από μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.

Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε. Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ”.Loading...