Αρχική » Οικονομική “ασφυξία” στο Big Brother – Αποχώρησαν ήδη οκτώ χορηγοί

Οικονομική “ασφυξία” στο Big Brother – Αποχώρησαν ήδη οκτώ χορηγοί

από admin
Big Brother: «Βόμβα» στο παιχνίδι - Τιμωρία για δύο παίκτες και υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πανελλήνια κατακραυγή έχει δεχθεί το ριάλιτι του ΣΚΑΪ “Big Brother”, μετά την ανεκδιήγητη, σεξιστική ατάκα του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη, περί γυναικών και βιασμού.

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, οι χορηγοί του τηλεπαιχνιδιού ξεκίνησαν σιγά-σιγά να αποχωρούν, προκαλώντας “πονοκέφαλο” στο κανάλι του Φαλήρου.

Οι εταιρείες καταδικάζουν το συγκεκριμένο περιστατικό, με σκληρές ανακοινώσεις…Big Brother: Αυτοί οι 8 χορηγοί έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα
“Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης” αναφέρει η Rigas Furniture.

Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η NEF NEF.Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν”, αναφέρει η εταιρεία στρωμάτων Candia.

Big Brother: Μας “κέρασαν” πλάνο και με την “καυτή” Ράνια ολόγυμνη!

“Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν”, αναφέρει η ανακοίνωση από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ.Με δήλωσή τους αποχωρούν και τα φυτώρια Doctor Plant. “Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό! Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία! Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza) Οποτε είναι δεδομένη η απόσυρσή τους ταυτόχρονα με τη δική μας!”, έγραψαν στο Facebook.

Το ίδιο και η εταιρεία φίλτρων νερού Camelot…

Επίσης, τις χορηγείες τους απέσυραν: Η εταιρεία γλαστρών “Lechuza” και η εταιρεία κατασκευής τεχνητού χλοοτάπητα “Panda Sports”.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards