Αρχική » Δήμαρχος Πύργου: Κυκλοφορούν ανενόχλητοι παντού άνθρωποι που έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω κοροναϊού

Δήμαρχος Πύργου: Κυκλοφορούν ανενόχλητοι παντού άνθρωποι που έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω κοροναϊού

από admin
Bloomberg: Νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού είναι 10 φορές πιο μεταδοτική

Ανεύθυνη συμπεριφορά από συμπολίτες του που έχουν τεθεί σε καραντίνα καταγγέλλει ο δήμαρχος Πύργου.

Ο δημαρχός Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρει ότι κυκλοφορούν ανενόχλητοι παντού άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος είπε ότι σε έναν νομό όπως ο νομός Ηλείας που είναι σε κατάσταση συναγερμού, οι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα και είναι συγγενείς των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, κυκλοφορούν κανονικά ανάμεσα στους συμπολίτες τους την ώρα που ο κορωνοϊός είναι εδώ και κάποιοι κάνουν σαν να μην υπάρχει.Όπως τονίζει ο δήμαρχος Πύργου, συνεχίζουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στο ερώτημα αν είναι πολλοί, είπε ότι σίγουρα είναι αρκετοί. Το μεγάλο πρόβλημα, όπως είπε, είναι το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας.

«Κυκλοφορούν στα καφενεία στην αγορά. Αντί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό κυκλοφορούν ελεύθεροι», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου.

Το γκρουπ των Αγίων Τόπων με τον κορωνοϊό, από την Αμαλιάδα
Από τα 73 κρούσματα, τουλάχιστον οι 51 είτε είναι μέλη του γκρουπ που επισκέφτηκαν τους Άγιους Τόπους, είτε επαφές τους. Τα μέλη του εν λόγω γκρουπ προέρχονται από Αχαϊα, Ζάκυνθο και Ηλεία.

Για αυτό και αμέσως τέθηκαν σε ισχύ μέτρα στις τρεις πληττόμενες περιοχές, Αχαϊα, Ηλεία και Ζάκυνθο, με κλείσιμο σχολείο, θεάτρων, σινεμά, μουσείων κλπ. προκειμένου να περιοριστούν οι πιθανότητες διασποράς του κορωνοϊού.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards