Αρχική » “ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ τη Ρωσία”! Γενικεύονται οι οδηγίες από δυτικά κράτη – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

“ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ τη Ρωσία”! Γενικεύονται οι οδηγίες από δυτικά κράτη – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

από admin
“ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ τη Ρωσία”! Γενικεύονται οι οδηγίες από δυτικά κράτη – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

“ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ τη Ρωσία”! Γενικεύονται οι οδηγίες από δυτικά κράτη – ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; Το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, τους Βούλγαρους να μην ταξιδέψουν στη Ρωσική Ομοσπονδία λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης εκεί.

Συνιστά επίσης στους Βούλγαρους που βρίσκονται στο έδαφος της Ρωσίας να εξετάσουν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν επειγόντως τη χώρα, χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς.

«Συνιστάται στους Βούλγαρους που παραμένουν στη Ρωσία να είναι σε εξαιρετική εγρήγορση, να αποφεύγουν τα μέρη όπου συγκεντρώνονται πολλοί και να λαμβάνουν υπόψη τους την εξέλιξη της κατάστασης με όλη την απαραίτητη προσοχή», αναφέρει το μήνυμα του υπουργείου που έγινε με αφορμή την μερική επιστράτευση αλλά και τις τεράστιες ουρές που έχουν σχηματιστεί πλέον στα σύνορα.

Ανάλογες εκκλήσεις στους πολίτες τους έκαναν επίσης Πολωνία και Εσθονία. Το Πολωνικό ΥΠΕΞ προέτρεψε μάλιστα τους Πολωνούς να μην ταξιδεύουν σε ρωσικό έδαφος για κανένα λόγο. Όσοι βρίσκονται ήδη στη Ρωσική Ομοσπονδία είτε μόνιμα είτε σε διακοπές, είναι ασφαλέστερο να επιστρέψουν αμέσως στην πατρίδα τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
 

“ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ τη Ρωσία” – Ανακοίνωση είχαμε και από ΗΠΑ
Έκτακτη προειδοποίηση έχει εκδώσει η αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα, καλώντας τους Αμερικανούς που έχουν απομείνει στη Ρωσία να σπεύσουν να φύγουν υπό τον κίνδυνο της στρατολόγησης, μετά το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν με το οποίο κήρυξε μερική επιστράτευση.

«Η Ρωσία ενδέχεται να στρατολογήσει τους Αμερικανούς με διπλή υπηκοότητα και να μην τους αφήσει να έχουν πρόσβαση στις προξενικές αρχές ούτε και να φύγουν», τονίζεται σε ανακοίνωση της πρεσβείας.

Η πρεσβεία προειδοποίησε, ακόμη, ότι η φυγή από τη Ρωσία έχει γίνει «εξαιρετικά δύσκολη», με τις πτήσεις να περιορίζονται και τα στρατεύματα του Πούτιν να κλείνουν τα σύνορα. «Όσοι παραμένουν στη Ρωσία ή έχουν ταξιδέψει στη χώρα, θα πρέπει να φύγουν αμέσως εάν σκεφτεί κανείς ότι έχουν περιοριστεί οι δυνατότητες μετακίνησης από εκεί» συνεχίζει η ανακοίνωση..

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards