Αρχική » Αφροδίτη στον Ζυγό: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται και γυρίζει η τύχη τους

Αφροδίτη στον Ζυγό: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ευνοούνται και γυρίζει η τύχη τους

από admin
Ζώδια: Τι θα συμβεί σήμερα; Ημερήσιες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για προσωπικά, αισθηματικά. Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι το Σάββατο για κάθε ζώδιο. Τα Ζώδια του Σαββάτου 5.11.2022

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των οικονομικών, από σήμερα (29/9) περνάει στον Ζυγό και θα βοηθήσει 3 ζώδια να έχουν σημαντικές επιτυχίες σε διάφορους τομείς. Με την ευκαιρία δείτε ποιο είναι το άλλο σας μισό ανάλογα το ζώδιό σας.

Με όπλα μας την ευγένεια, τη γοητεία και τη διπλωματία, θα είναι πολύ εύκολο να κερδίσουμε τους άλλους. Οι σχέσεις τώρα θα βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό, την ισότητα και τη δικαιοσύνη.

Το «εμείς» θα μπει πάνω από το «εγώ» και τις προσωπικές επιθυμίες. Όσοι είναι μόνοι θα αναζητήσουν τη συντροφιά και όσοι βρίσκονται σε σχέση θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Σημάδια ότι θέλει να χωρίσετε, ανάλογα με το ζώδιό του

Ποια ζώδια είναι λοιπόν τα τυχερά;
Κριός: Όπως σημειώνεται στο marieclaire.gr, από τις πρώτες ημέρες στον Ζυγό η Αφροδίτη σάς δείχνει το καλό της πρόσωπο. Σε συνδυασμό με την επιρροή της Νέας Σελήνης (στις 26/9) αυτή η περίοδος υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις σε και καλές συνεργασίες. Παράλληλα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στον ερωτικό τομέα, αρκεί να δείξετε σύνεση και ενσυναίσθηση.

Δίδυμοι: Μπορεί τον Σεπτέμβριο να στερηθήκατε τις αγαπημένες σας εξόδους, εκδρομές και κοινωνικές επαφές με την Αφροδίτη στον Ζυγό, όμως, ήρθε η ώρα να αναπληρώσετε. Μια πολύ καλή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και ένα δυνατό φλερτ προβλέπονται, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας στο ζενίθ.

Ζυγός: Ήρθε η ώρα να λάμψετε. Μετά τις δυσκολίες που περάσατε, πλέον πιστεύετε στον εαυτό σας και προχωράτε μπροστά. Μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος ξεκινά με μια νέα σχέση να μην αποκλείεται. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις σκέψεις σας να σας κατακλύσουν και θα καταφέρετε πολλά και στον επαγγελματικό τομέα.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards