Αρχική » Ποια είναι τα ζώδια που θα δουν το 2023 την καριέρα τους να εκτοξεύεται

Ποια είναι τα ζώδια που θα δουν το 2023 την καριέρα τους να εκτοξεύεται

από admin
Ποια είναι τα ζώδια που θα δουν το 2023 την καριέρα τους να εκτοξεύεται

Τα 4 ζώδια που θα έχουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία το 2023

Είσαι φιλόδοξος, θέλεις να φτάσεις ψηλά και ένας από τους στόχους σου για το 2023 είναι να αναρριχηθείς επαγγελματικά και να δεις την εργασία σου να προοδεύει! Αυτό το άρθρο λοιπόν σε αφορά! Σου δίνουμε τα ζώδια που είναι 100% βέβαιο ότι το 2023 θα έχουν μία υπέρλαμπρη άνοδο στην καριέρα τους!

Αν δεν δεις το ζώδιο σου στην λίστα, δεν σημαίνει ότι …. «πηγαίνεις κουβά» δηλαδή ότι τα επαγγελματικά θα είναι στον πάτο…

ΛΕΩΝ
Λιοντάρι μου είσαι από τα ζώδια που θα έχεις «τρανές» αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μέσα στο 2023. Από το ξεκίνημα του έτους, ο Δίας από τον Κριό, συμβάλει στην επέκταση της εργασίας σου, σε νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες, νέες ιδέες και προτάσεις που θα πάνε τα επαγγελματικά σου ένα βήμα παρακάτω!

Είναι πολύ πιθανό να βάζεις στα σκαριά ένα νέο πρωτοποριακό επαγγελματικό σχέδιο ή να γίνεται ένα μεγάλο επαγγελματικό άνοιγμα! Το πιο ευεργετικό διάστημα όμως για την καριέρα σου ξεκινά με την έλευση του Δία στο ζώδιο του Ταύρου στις 16/5, όπου από τότε θα παρουσιαστούν οι μεγάλες και εντυπωσιακές ευκαιρίες ανόδου, προόδου, εύρεσης μίας καλής επαγγελματικής θέσης!

Να σου πω όμως εδώ και κάτι ακόμα … Αν είσαι Λέοντας του 2ου και 3ου δεκαημέρου, αυτό το μεγάλο «μπαμ» στα επαγγελματικά σου που θα εκτοξεύσει την φήμη σου, το όνομά σου, αλλά και την επαγγελματική σου δράση έρχεται μέσα από μία μεγάλη αλλαγή που θα τολμήσεις, θα ρισκάρεις και θα επιδιώξεις!

Όπως και να έχει δεν σε φοβάμαι, γιατί διανύεις την χρονιά που τις μικρές ευκαιρίες θα τις κάνεις μεγάλες και τις μεγάλες ευκαιρίες θα τις προχωρήσεις σε ουσιαστικές επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Από όσα έχεις ήδη διαβάσει για το 2023, έχεις καταλάβει ότι επιτέλους ήρθε η χρονιά σου! Και για τα επαγγελματικά λοιπόν η νέα χρονιά θα είναι αρκετά γενναιόδωρη και επεκτατική! Στο ξεκίνημα του νέου έτους, προετοιμάζεις κάποια επαγγελματική κίνηση, ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, δέχεσαι στήριξη και προστασία στα επαγγελματικά σου βήματα και ηρεμεί η ψυχή σου, από τις απανωτές δυσκολίες που βίωνες σε αυτό τον τομέα!

Από τις 16/5 ο Δίας περνά στο ζώδιο σου και σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς. Στην πορεία του σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά βήματα, να σταθείς τυχερός μέσα από τις συνθήκες και να σου δοθεί μία σημαντική πρόταση , μία μεγάλη ευκαιρία! Καταφέρνεις να μεγαλώσεις και να σταθεροποιήσεις το πελατολόγιο σου και είσαι πιο αγαπητός στους κύκλους σου, γεγονός που στηρίζει και την επαγγελματική σου πρόοδο! Οι συνθήκες θα τα φέρουν έτσι που θα πετύχεις ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο!

Η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι βέβαιο ότι θα φέρει ολοκληρωτική και ριζική αλλαγή στην επαγγελματική σου πορεία, φήμη, διάκριση, επιτυχία … Αυτό αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί 21-23/4. Σημαντικό όμως είναι να κάνεις και τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας μία συνετή, συγκροτημένη και ρεαλιστική στάση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιτέλους σηκώνεις κεφάλι και στα επαγγελματικά αγαπητέ μου Καρκίνε και αυτό για σένα είναι σπουδαίο και σημαντικό, γιατί σε ξεμπλοκάρει μετά από πολλά έτη που πάσχιζες με νύχια και με δόντια για να κάνεις έστω μικρά βήματα.

Από το ξεκίνημα του νέου έτους, ο Δίας από τον Κριό φέρνει την πολυπόθητη ευκαιρία, την σημαντική πρόταση, την τυχερή στιγμή για να βρεις την δουλειά των ονείρων σου, για να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική έναρξη, ή να ξεκινήσεις και μία νέα μεγάλη συνεργασία!

Έως και το Μάη 2023, είναι βέβαιο ότι θα έχει έρθει η ουσιαστική επαγγελματική αποκατάσταση και δεν είναι μόνο ότι θα έχεις μία δουλίτσα για να βγάζεις τα προς το ζην, αλλά θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος κάνοντας το επάγγελμα που πάντα στόχευες ή που αγαπάς.

Η στήριξη που θα λάβεις από φίλους, από άτομα που σε έχουν ψηλά ή που πιστεύουν σε σένα θα είναι μεγάλη, ενώ μέσα σε αυτή την χρονιά καταφέρνεις και αποκτάς την εμπειρία και την γνώση που θα αποτελέσουν τα γερά σου εφόδια για την επαγγελματική σου πορεία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τελευταία διετία σε τσάκισε είναι γεγονός, όμως το 2023 ξεκινά με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για να πάρεις τον αέρα σου και να ενδυναμωθείς στα επαγγελματικά! Από το ξεκίνημα του έτους σου δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν οι συνθήκες στην εργασία σου. Θα κάνεις μία αλλαγή που θα σε ευνοήσει, θα αναλάβεις νέα καθήκοντα που δεν θα αποτελέσουν βάρος, αλλά θα είναι τα καθήκοντα που πάντα ήθελες να έχεις. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, εμπλουτίζεις τις υπηρεσίες σου και βλέπεις την δουλειά σου να αποδίδει τα βέλτιστα!

Στην συνέχεια, ο Δίας κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου τον Μάιο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, εγκαινιάζεται επίσημα και ένας νέος κύκλος σπουδαίων συνεργασιών που θα βοηθήσουν πολύ παραπάνω την εξέλιξη της καριέρας σου! Και κάτι σημαντικό … Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, στην κορυφή του ωροσκοπίου σου από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο 2023 και από αυτή την θέση θα προσφέρει νέα δημιουργικά σχέδια, κοινωνική φήμη, καταξίωση, υποστήριξη από προϊστάμενο και επαγγελματική πορεία που θα σε ικανοποιεί και θα σε γεμίζει

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards