Αρχική » Χριστούγεννα 2022 – Οι παλιοί έρωτες θα επανέλθουν

Χριστούγεννα 2022 – Οι παλιοί έρωτες θα επανέλθουν

από admin
Χριστούγεννα 2022 – Οι παλιοί έρωτες θα επανέλθουν.Χριστούγεννα 2022 : Τα πολυαναμενόμενα Χριστούγεννα, είναι εδώ μαζί με όλη την ενέργεια του σύμπαντος για να ενώσει, όλους αυτούς που το αναζητούν.

Χριστούγεννα 2022 : Τα πολυαναμενόμενα Χριστούγεννα, είναι εδώ μαζί με όλη την ενέργεια του σύμπαντος για να ενώσει, όλους αυτούς που το αναζητούν.

Μην κανονίσετε κάτι συγκεκριμένο, τα άστρα καραδοκούν για να βάλουν εμπόδια που μόνο σε καλό, θα βγουν.

Για όλους αυτούς που αγαπούν:

Χριστούγεννα 2022 – Για τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, που είναι σε διαδικασίες να κάνουν την κίνηση για να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς τα γεγονότα θα τρέξουν από την άλλη πλευρά επίσης. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω στα γήινα ζώδια, το μόνο που θα μπορούσε να γίνει…είναι αυτό.
Τύχη στον έρωτα: 95%

Χριστούγεννα 2022 – Για τους τολμηρούς Διδύμους και τους ασταμάτητους Τοξότες, οι μέρες είναι μόνο θετικές. Η εύνοια του σύμπαντος στον αστρολογικό σας άξονα, είναι στο μέγιστο και αυτό που απομένει είναι οι ευχάριστες αποκαλύψεις σε αισθηματικές υποθέσεις. Τώρα και με τον ανάδρομο να καταφθάνει, είναι πιθανόν να γίνουν μέχρι και προτάσεις γάμου!!!
Τύχη στον έρωτα: 97%

Χριστούγεννα 2022 – Εσείς οι Λέοντες και η τύχη των Ιχθύων, έχετε μπει στο αστρολογικό κοκτέιλ που ανάδρομου αλλά και του Ήλιου στον σταθερό Αιγόκερω, και το πιο πιθανόν είναι όλα αυτά που είχατε ευχηθεί, να γίνουν άμεσα και απρόσμενα πραγματικότητα. Τυχαίες συναντήσεις, παρότρυνση φίλων και ένα σωρό άλλα γεγονότα θα δώσουν μια ευκαιρία, σε όλους αυτούς που αγαπούν.
Τύχη στον έρωτα: 98%

Χριστούγεννα 2022 – Οργανωθείτε από σήμερα εσείς οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί. Πολλές οι προτάσεις για ψυχαγωγία και διασκέδαση, αυτές τις ημέρες. Να έχετε τον νού σας, γιατί κάποιος εδώ και καιρό, ετοιμάζει ένα πλάνο για να σας πλησιάσει και να ξαναπροσπαθήσει να κατακτήσει την καρδιά σας. Σε ότι φάση και να είστε, αυτές τις ημέρες, αφήστε τις ‘πόρτες’ ανοιχτές.
Τύχη στον έρωτα: 95%

Χριστούγεννα 2022 – Οι ευχές σας Κριοί, έχουν εισακουστεί. Το ίδιο και για εσάς τους Υδροχόους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εσάς που έχετε χωρίσει πρόσφατα, να βρεθείτε σε ένα κοινό μέρος, με μια παλαιότερη σας αγάπη. Αυτό μπορεί να μην είναι και σύμπτωση. Σίγουρα είναι μια καλή και σημαντική ευκαιρία, για να βρεθείτε τετ-α- τετ και να λύσετε τις παλιές σας διαφορές… εύκολα πια!
Τύχη στον έρωτα: 94%

Το πνεύμα των Χριστουγέννων και γενικότερα των εορτών, μπορεί ακόμη να μην σας έχει ακουμπήσει, εσάς τους Παρθένους και του Σκορπιούς, αλλά αυτό που θα σας αναστατώσει, είναι μια είδηση από κάποια παλιά σας αγάπη. Με πρόσχημα τις γιορτές, θα υπάρξουν επικοινωνίες και συναντήσεις που θα καταλήξουν σε δυνατές επανενώσεις ταιριών.
Τύχη στον έρωτα: 96%

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards