Αρχική » Ζώδια Εβδομάδας 21-27 Νοεμβρίου Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο

Ζώδια Εβδομάδας 21-27 Νοεμβρίου Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο

από admin
Ζώδια Εβδομάδας 21-27 Νοεμβρίου Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο-Η εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου, υπόσχεται αυτή την “ανάταση” που έχουμε όλοι ανάγκη, ενώ το νέο φεγγάρι που γεννιέται στις 24 Νοεμβρίου, είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την πίστη, την ελπίδα και την αισιοδοξία μας.

Σε μία τόσο σκληρή και ανατρεπτική εποχή, όλοι έχουμε την ανάγκη από καλύτερες μέρες, πιο ελπιδοφόρα μηνύματα αλλά και από πιο τυχερές στιγμές που θα μας δώσουν ανάσα…. Η εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου, υπόσχεται αυτή την “ανάταση” που έχουμε όλοι ανάγκη, ενώ το νέο φεγγάρι που γεννιέται στις 24 Νοεμβρίου, είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την πίστη, την ελπίδα και την αισιοδοξία μας.

Η εβδομάδα μας ξεκινά με το ευεργετικό, τυχερό και ελπιδοφόρο τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία από τους Ιχθείς, προσφέροντας περισσότερη τύχη, αισιοδοξία, αλλά και δώρα ικανά να ανανεώσουν την ζωή των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων και Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα των γεννημένων στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου!

Την Τρίτη η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη (07ο09΄) του Τοξότη, αβαντάρει πολύ τις επικοινωνίες μας ! Αυτή την ημέρα είμαστε πιο εξωστρεφείς, διαθέτουμε περισσότερο χιούμορ, είμαστε κοινωνικοί, ενώ δεν λείπουν και τα νέα φλερτ, οι ερωτικές συναντήσεις τα χαρμόσυνα μηνύματα, ιδιαίτερα για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Την Πέμπτη στις 24 Νοεμβρίου και ώρα Ελλάδας 00:57 η Νέα Σελήνη από το επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη έρχεται για να μας βάλει σε μία πιο χαρμόσυνη και ελπιδοφόρα περίοδο! Την ίδια ημέρα ο κυβερνήτης του Τοξότη ο Δίας, επιστρέφει σε ορθή φορά προσφέροντας απλόχερα τα “δώρα” του και ολοκληρώνοντας σταδιακά την πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ! Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη βρίσκουμε και πάλι την διάθεση να κάνουμε σχέδια, να γυρίσουμε μία νέα σελίδα, να ξεφύγουμε από την στασιμότητα και να τολμήσουμε ακόμα και αυτό που θεωρούσαμε ακατόρθωτο!

Σημαντικές ενάρξεις θα έχουν αυτό το διάστημα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου, ενώ οι Κριοί και Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου δέχονται προτάσεις έχουν πολλά νέα σχέδια που επικοινωνούν, και οι Λέοντες – Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου δέχονται μεγάλη εύνοια στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή!

Η πορεία της εβδομάδας μας βοηθά να νιώσουμε και πάλι ότι το ποτήρι αρχίζει να γεμίζει, βαδίζουμε ολοταχώς για το φινάλε μίας σκληρής χρονιάς και μας δίνεται η δυνατότητα να βάλουμε κάποιες πινελιές αισιοδοξίας στις τελευταίες μέρες του 2022.

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΚΡΙΟΣ
Α Δεκαήμερο: Αέρας ανανέωσης και αισιοδοξίας πλανάται αυτή την εβδομάδα για σένα! Χαρούμενα νέα και σχέδια αναφορικά με την προοπτική μίας συμφωνίας, ενός ταξιδιού, ή μίας πρότασης. Σε διακρίνει ο ενθουσιασμός και η σπιρτάδα για νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες. Αλλάζεις οπτική γωνία και φιλοσοφείς τις καταστάσεις αλλιώς!

Β Δεκαήμερο: Από την Πέμπτη μπαίνεις σε μία ανανεωτική περίοδο, όπου επιθυμείς να κάνεις αλλαγές και να προχωρήσεις μπροστά την ζωή σου! Φλερτ μέσω διαδικτύου, με διαφορά ηλικίας, ή από μακριά ευνοούνται! Σχεδιάζεις με ανυπομονησία τα επόμενα βήματά σου! Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι ένας τομέας που σε ζορίζει!

Γ Δεκαήμερο: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του γεγονός που προκαλεί μπλοκάρισμα σε αποφάσεις, δράσεις, εξελίξεις, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο θυμός και η νευρικότητα που εκφράζεις. Ωστόσο στο ξεκίνημα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου Δία, σε βοηθά να πάρεις σημαντική ανακούφιση ψυχική αλλά και οικονομική! Ανακτάς το κουράγιο σου!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΤΑΥΡΟΣ
Α Δεκαήμερο: Ιδανική εβδομάδα για να προχωρήσουν οικονομικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα, για να εγκριθεί ένα δάνειο, να γίνει κάποια ρύθμιση χρέους, να λάβεις οφειλόμενα χρήματα, να προχωρήσει σε μία μίσθωση ή και πώληση! Ανοίγει μία νέα προοπτική ελπίδας σε υποθέσεις που συνδέονται με τις οικονομικές σου συναλλαγές με τρίτους! Συνάμα, ηρεμείς ψυχολογικά και κατανοείς πολύ περισσότερο τα βαθύτερα ζητούμενά σου!

Β Δεκαήμερο: Σε μία σκληρή και επίπονη εποχή, όπου κυρίαρχο συναίσθημα είναι το πάγωμα και ο εγκλωβισμός που σε καλούν να εφαρμόσεις αλλαγές ζωής, αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα από την Πέμπτη, καταφέρνεις να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά. Ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά, κουβεντιάζεις για οικονομικά ζητήματα, κλείνεις εκκρεμότητες και λαμβάνεις κάποια χρήματα που σου δίνουν ανάσα.

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη μίας σχέσης ή συνεργασίας. Οι συμπτώσεις, οι τυχερές συγκυρίες σε φέρνουν κοντά σε έναν άνθρωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου! Δέχεσαι στήριξη από φιλικό πρόσωπο, ενδυναμώνεις σχέσεις! Αδύναμο σημείο είναι για σένα τα οικονομικά, τα έξοδα τρέχουν ενώ χρειάζεται να αποφύγεις λάθη.

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΔΙΔΥΜΟΙ
Α Δεκαήμερο: Η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τις σχέσεις σου! Από την Πέμπτη και για 28 ολόκληρες μέρες καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στην ζωή σου, κάνεις μία νέα γνωριμία που θα έχει την καλή προοπτική για μία νέα σχέση ή προκύπτει μία επαγγελματική συνεργασία που θα έχει μία καλή εξέλιξη για την πορεία σου!

Β Δεκαήμερο: Τα επαγγελματικά εξακολουθούν στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας να είναι πηγή στρες με εσένα να καταβάλεις υπέρ προσπάθειες για να δρομολογήσεις όλα όσα είναι απαραίτητα.Από την Πέμπτη το μεσημέρι το κλίμα χαλαρώνει και η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, προσφέρουν ευκαιρίες διασκέδασης, χαράς και ικανοποίησης μέσα από τις σχέσεις σου! Σημαντικές επικοινωνίες και συναντήσεις αναμένεται να σου προσφέρουν ικανοποίηση ως το τέλος της εβδομάδας.

Γ Δεκαήμερο: Σε μία εύφλεκτη και νευρική περίοδο με τον Άρη ανάδρομο από το ζώδιο σου να σε κάνει να αισθάνεσαι εξαντλημένος, φαίνεται ότι το “τυχερό σου χαρτί” της εβδομάδας είναι η εργασία σου, όπου καταφέρνεις και προοδεύεις, εξελίσσεσαι και προσφέρεται τώρα και μία καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις τις εκάστοτε εργασιακές συνθήκες. Προσοχή σε εκνευρισμούς και καβγαδάκια το πρωινό της Παρασκευής!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Α Δεκαήμερο: Ανασυγκρότηση καθημερινότητας και εργασίας σου υπόσχεται η νέα εβδομάδα. Κάνεις μικρές αλλά άκρως στοχευμένες διορθώσεις στο πρόγραμμά σου, στις συνήθειές σου και είσαι πιο αισιόδοξος και χαρούμενος. Ασχολείσαι με θέματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας , ενώ και στα επαγγελματικά αναμένονται τυχερές στιγμές και τόνωση!

Β Δεκαήμερο: Μπορεί η ψυχολογία να είναι βαριά και το πορτοφόλι να είναι άδειο, όμως από την Πέμπτη το μεσημέρι, νιώθεις ανακούφιση γιατί διευθετούνται ζητήματα που αφορούν την εργασία σου! Αξιοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή, για συζητήσεις, αποφάσεις και προγραμματισμό των επαγγελματικών!

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου – Δία να προσφέρει ικανοποίηση και χαρά στα αισθηματικά! Μία νέα προοπτική στα ερωτικά σου, σε γεμίζει με ενθουσιασμό και σε κάνει να αισθάνεσαι πιο τυχερός! Ιδανική εβδομάδα για να προχωρήσουν και δημιουργικά σχέδια! Στα επαγγελματικά υπάρχει στασιμότητα και … κούραση!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΛΕΩΝ
Α Δεκαήμερο: Σε κλίμα γιορτινό μπαίνεις αυτή την εβδομάδα! Η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στα αισθηματικά σου, όπου δεν λείπουν τα φλερτ, η ερωτική ικανοποίηση και οι εξελίξεις που σε συναρπάζουν! Προπάντων όμως, οι μέρες αυτές σου προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση και χαρά!

Β Δεκαήμερο: Σε μία δύσκολη και σκληρή εποχή για σένα, ξέρω ότι ρωτάς “Για πόσο θα συνεχιστεί όλο αυτό”… Η απογοήτευση στα επαγγελματικά και στις σχέσεις είναι φανερό ότι σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα τέλμα. Από την Πέμπτη το μεσημέρι όμως, ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου επιφυλάσσουν ευκαιρίες για ψυχαγωγία, ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση, προπάντων όμως σου προσφέρεται αυτή η ανάσα για να χαμογελάσεις και πάλι!

Γ Δεκαήμερο: Ανάταση ψυχική και οικονομική προσφέρει αυτή η εβδομάδα από το ξεκίνημά της. Λαμβάνεις οφειλόμενα χρήματα, έχεις κάποιο μπόνους, λύνεται ένα οικογενειακό ζήτημα και χαλαρώνεις! Οι εκνευρισμοί από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος δεν λείπουν, διάλεξε συνετά τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, διατήρησε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που έχουν κακόβουλες διαθέσεις!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Θετική η εβδομάδα γιατί σε βοηθά να προωθήσεις αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι σου, στο χώρο σου ή στην επαγγελματική σου έδρα. Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα στην προσωπική σου ζωή, ενώ ενδυναμώνονται οι σχέσεις σου! Ξεκινάς να βάζεις μπροστά σχέδια που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου!

Β Δεκαήμερο: Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένος και μπαϊλντισμένος από τα επαγγελματικά, η εβδομάδα όμως στην πορεία της σου προσφέρει την συναισθηματική ανταμοιβή που έχεις ανάγκη! Οι προσπάθειές σου ανταμείβονται, ενώ μία σχέση μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου και εκπλήσσεσαι από την πλοκή της.

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με θετική ενέργεια και το τρίγωνο Ήλιου – Δία να προσφέρει θετικά μηνύματα, άνοιγμα σε σχέσεις και συνεργασίες, όμορφες προοπτικές για νιώσεις την ζεστασιά της συντροφικότητας! Τα επαγγελματικά αποτελούν εστία εκνευρισμού κυριαρχεί το στρες και η αποδιοργάνωση. Προσοχή σε επαγγελματικά και οικογενειακά καβγαδάκια την Παρασκευή το πρωί!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΖΥΓΟΣ
Α Δεκαήμερο: Με σπιρτόζικη διάθεση θα είσαι σε όλη την πορεία της εβδομάδας! Μέρες γεμάτες μηνύματα, επικοινωνίες, προτάσεις αλλά και ιδέες που σε ενθουσιάζουν! Η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη, θα προσφέρει το άνοιγμα μίας νέας συμφωνίας, την αλλαγή μεταφορικού μέσου (αν το επιθυμείς), την βελτίωση σχέσεων με αδέρφια, ή ακόμα και μία πρόταση ή μία μετακίνηση! Τα αισθηματικά βρίσκονται σε φάση ανανέωσης και υπάρουν ευκαιρίες νέων γνωριμιών!

Β Δεκαήμερο: Διανύεις μέρες που σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν οι μεγάλοι φόβοι τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά! Από την Πέμπτη το μεσημέρι ο Ερμής και η Αφροδίτη βάζουν τα δυνατά τους για να βρεις και πάλι την εξωστρέφεια, το κέφι για ζωή, ενώ δεν λείπουν οι προτάσεις, οι ειδήσεις και οι συναντήσεις που θα αποτελέσουν μία ευχάριστη έκπληξη!

Γ Δεκαήμερο: H εβδομάδα ξεκινά με ικανοποίηση οικονομική και καλύτερες προοπτικές στην εργασία σου! Λαμβάνεις χρήματα που σε βοηθούν να έχεις μία πιο ήρεμη καθημερινότητα, είναι όμως και η ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες των επαγγελματικών! Αναθεωρείς πολλές πρωτοβουλίες και κινήσεις του παρελθόντος.

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Α Δεκαήμερο: Η ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να τονώσεις το εισόδημά σου, να αποκτήσεις μία νέα πηγή εσόδων, να αποκτήσεις κάτι που το ήθελες πολύ, αλλά και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Β Δεκαήμερο: Από αυτή την εβδομάδα ξεφεύγεις από την αδράνεια, συνεχίζεις να έχεις την πίκρα και την απογοήτευση από όλα όσα έχουν μεσολαβήσει πρόσφατα στην ζωή σου, όμως …. βρίσκεις την δύναμη και το κουράγιο να σταθείς στα πόδια σου, να πιστέψεις πάλι στον εαυτό σου και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου! Συζητήσεις και προτάσεις για οικονομικά ευνοούνται. Το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει!

Γ Δεκαήμερο: Ελπιδοφόρα είναι η νέα εβδομάδα από το ξεκίνημά της, αφού λίγο πριν αποχωρήσει ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, βελτιώνοντας την διάθεσή σου δίνοντας όμως και πολύ καλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις,να περάσεις καλά, να ερωτευτείς και να αναζωογονηθείς. Ευάλωτος παραμένει ο τομέας των οικονομικών!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΤΟΞΟΤΗΣ
Α Δεκαήμερο: Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, με ενθουσιασμό και ευκαιρίες για να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να ανανεωθείς, να τολμήσεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς, να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα! Τα φώτα είναι πάνω σου, είσαι ο πρωταγωνιστής και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να περάσεις καλά!

Β Δεκαήμερο: Νιώθεις ακόμα πιεσμένος και αποδιοργανωμένος στα επαγγελματικά σου, όμως καταφέρνεις και δομείς περισσότερο τους στόχους σου και λειτουργείς αρκετά πιο οργανωμένα. Από την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου φτιάχνουν το κέφι, είσαι πιο αυθόρμητος, επικοινωνιακός, κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου και βρίσκεσαι σε εορταστική αλλά και ερωτική διάθεση, γοητεύοντας όποιο άτομο βάλεις στόχο!

Γ Δεκαήμερο: Οι σχέσεις σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, νιώθεις ότι όλοι και όλα σε εκνευρίζουν ενώ είναι πολυ πιθανό να μετανιώνεις για επιλογές ανθρώπων που έχεις κάνει στο παρελθόν. Προσοχή την Παρασκευή το πρωί για κάποιο καβγά με κοντινό πρόσωπο (σχέση ή συνεργάτη)! Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα στα επαγγελματικά, ανακουφίζεσαι από ένα πρόβλημα που σε είχε αναστατώσει.

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο: Περίοδος ανάπαυλας αλλά και ενδυνάμωσης! Λύνεις προβλήματα που σε ταλάνιζαν και βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο προετοιμασίας των αμέσως επόμενων κινήσεων σου, ιδιαίτερα στην εργασία! Έχεις περισσότερο ανάγκη από προσωπικό χρόνο για να βρεις τις ισορροπίες σου, κάτι το οποίο το κάνεις αυτές τις μέρες.

Β Δεκαήμερο: Συνεχίζουν να είναι παγωμένα κάποια οικονομικά σχέδια αλλά και ο περιορισμός των οικονομικών εξακολουθεί να είναι μία πηγή στρες. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς ψυχολογικά αλλά και να βρεις τις λύσεις και τις ιδέες για την τόνωση των επαγγελματικών! Μια ερωτική ιστορία σε βάζει σε σκέψεις που δεν τις μοιράζεσαι κρατώντας κάποια μυστικά από όλους!

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά χαρούμενα με συναντήσεις, μηνύματα και ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Ένα σχέδιο ή μία επιθυμία εκπληρώνεται, είσαι ελπιδοφόρος, αλλά και δέχεσαι στήριξη από άτομα που σε αγαπούν! Η εργασιακή κούραση δεν λείπει, αλλά και το στρες για τις επαγγελματικές εξελίξεις είναι έκδηλο!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο: Εβδομάδα με κέφι, ενθουσιασμό αλλά και δικτύωση! Γνωρίζεις νέους ανθρώπους, κάνεις νέες φιλίες, βρίσκεις και πάλι την κοινωνική σου διάθεση, αλλά και φλερτάρεις μέσα από τον κοινωνικό κύκλο! Δέχεσαι στήριξη από πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος! Βάζεις μπροστά την εκπλήρωση ενός σχεδίου!

Β Δεκαήμερο: Νιώθεις ακόμα μουδιασμένος από τα προβλήματα που έχεις βιώσει το τελευταίο διάστημα, όμως σταδιακά από αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να δεις τους φίλους σου, να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να συνεχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια, γιατί η ζωή πάει μπροστά και εσύ πρέπει να πας παρακάτω! Δέχεσαι ευχάριστες προσκλήσεις και προτάσεις από άτομα του κύκλου σου!

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με επαγγελματική και οικονομική εύνοια και μπορείς τώρα να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να τονώσεις το εισόδημά σου! Προβάλεις τον εαυτό σου , την εργασία σου και κατακτάς έναν στόχο! Στα ερωτικά δεν λείπει η αναβλητικότητα και η αμφιβολία για το τί πρέπει να κάνεις!

Εβδομάδα 21-27 Νοεμβρίου ΙΧΘΥΣ
Α Δεκαήμερο: Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες σου δίνονται αυτή την εβδομάδα! Η Νέα Σελήνη από τον Τοξότη δίνει το άνοιγμα, την νέα προοπτική για μία σημαντική επαγγελματική έναρξη! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα και θέτεις στόχους που σε κάνουν πολύ πιο δημιουργικό!

Β Δεκαήμερο: Αποφορτίζεσαι από το στρες της τελευταίας περιόδου και από την Πέμπτη η καριέρα και οι προοπτικές των στόχων σου γίνονται η προτεραιότητά σου! Κάνεις επαγγελματικές συζητήσεις που σου δίνουν ικανοποίηση!

Γ Δεκαήμερο: Σε μία τεταμένη και … εκνευριστική για σένα εποχή, που μετανιώνεις για κινήσεις σου ή είσαι και αρκετά ευερέθιστος και νευρικός, φαίνεται ότι η τύχη σου κλείνει πονηρά το μάτι και σε βοηθά να βρεις την “άκρη” του νήματος σε μία υπόθεση που σε έχει ταλαιπωρήσει! Ευχάριστα μηνύματα για νομικά έγγραφα, σπουδές, επαφές με εξωτερικό αναμένονται. Βρίσκεσαι και πάλι την επεκτατική σου διάθεση και οι συνθήκες είναι με το μέρος σου για να νιώσεις και πάλι τυχερός!

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards