Αρχική » Εκτυλίσσεται ένα θρίλερ: Ρούλα Πισπιρίγκου-Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της

Εκτυλίσσεται ένα θρίλερ: Ρούλα Πισπιρίγκου-Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της

από admin
Εκτυλίσσεται ένα θρίλερ: Ρούλα Πισπιρίγκου-Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της

Παράλληλα με την υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα, εκτυλίσσεται και ένα θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας που, όχι μόνο πέθανε ξαφνικά και μυστηριωδώς αλλά ακόμα και η ταφή της αποτελεί θέμα προβληματισμού και συζητήσεων.

Κάποιοι είπαν ότι το ζευγάρι -που είχε τον έλεγχο των χρημάτων της γυναίκας- αποφάσισε να την αποτεφρώσει. Ταυτόχρονα όμως, υπάρχει τάφος με το όνομά της γυναίκας αλλά πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι πάνω στο μνήμα με το όνομά της, βρίσκεται η φωτογραφία ενός… άνδρα!

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η ανδρική φωτογραφία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον τάφο.

Τώρα, σύμφωνα με το flamis.gr δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών. Η εντολή δόθηκε νωρίτερα σήμερα (4/4/22) και θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Τα σενάρια για καύση
Σύμφωνα με τον εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Δήμος Πατρέων πιστοποιεί ότι από την στιγμή που στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχει σταυρός με όνομα, έγινε εκεί ταφή της σπιτονοικοκυράς. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κλήθηκε γραφείο τελετών και έγινε η ταφή της γυναίκας το 2020.
Άρα τα σενάρια για καύση της σορού φαίνεται ότι δεν ισχύουν…

Η φωτογραφία στον τάφο

Μυστήριο εξακολουθεί να αποτελεί το ζήτημα της ανδρικής φωτογραφίας που υπήρχε πάνω στον τάφο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. Ένας τάφος που αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι απεριποίητος αν και η γυναίκα, όσο ήταν εν ζωή, είχε οικονομική επιφάνεια. 

Πάνω στον τάφο, είναι ένας ξύλινος -και όχι μαρμάρινος- σταυρός ενώ ο τάφος είναι χορταριασμένος και μοιάζει εγκαταλελειμμένος.

Όσο τώρα, για την φωτογραφία του άνδρα, που μέχρι πρόσφατα υπήρχε στη βάση του σταυρού, όπως βλέπετε στις τωρινές εικόνες η φωτογραφία σήμερα έχει… εξαφανιστεί.

Άγνωστο παραμένει ποιος ήταν ο άνδρας στη φωτογραφία, ποιος την εξαφάνισε, γιατί την πήρε και… πού την πήγε. ΦΩΤΟ FLAMIS.GR
   

newsit

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards