Αρχική » Καυγάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο του στρατηγού Φλώρου με μητέρα τραυματία στη Λιβύη

Καυγάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο του στρατηγού Φλώρου με μητέρα τραυματία στη Λιβύη

από admin
Καυγάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο του στρατηγού Φλώρου με μητέρα τραυματία στη Λιβύη.Η τραγωδία στη Λιβύη, με τους πέντε νεκρούς

Η τραγωδία στη Λιβύη, με τους πέντε νεκρούς, και το αλαλούμ που επικράτησε με τα αρμόδια υπουργεία να μην ξέρουν τι γίνεται και να δίνουν λάθος πληροφορίες, έχει εξοργίσει όλους τους Έλληνες, αλλά κυρίως τους άμεσα εμπλεκόμενους, τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών.

Και δεν άργησε η έκρηξη μητέρας τραυματία, η οποία καυγάδισε άσχημα με τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, που τον κατηγόρησε ότι έστειλε τα παιδιά αποστράτευτα στην Λιβύη.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά της απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε πάλι, αν του ζητούσαν να στείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό.

Μόλις άκουσε αυτή την απάντηση η μητέρα του τραυματία δικαιολογημένα έγινε έξαλλη, με τις φωνές να ακούγονται σε όλη την πτέρυγα.

Πάντως προκαλεί ερωτηματικά πως δεν έχει εμφανιστεί εισαγγελέας να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες, όταν μάλιστα σύμφωνα με όσα αφηγούνται, η τραγωδία δεν προέκυψε από σύγκρουση αλλά.. ανατίναξη!

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards