Αρχική » ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Παππάς- Στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Παππάς- Στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη

από admin
ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Παππάς- Στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη.ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή οι Νίκος Παππάς και Στέφανος Κασσελάκης, ο πρώτος εξέφρασε ανοικτά τη στήριξή του στον δεύτερο για τη θέση του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή οι Νίκος Παππάς και Στέφανος Κασσελάκης, ο πρώτος εξέφρασε ανοικτά τη στήριξή του στον δεύτερο για τη θέση του προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.


Συνάντηση στη Βουλή είχαν το πρωί της Τρίτης (19/9), ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Παππάς. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα τεθεί αντιμέτωπος με την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Νίκος Παππάς, που ήταν και εκείνος υποψήφιος, μετά τη συνάντηση των δύο στη Βουλή εξέφρασε ανοικτά τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Συναντηθήκαμε εδώ στη Βουλή, είχαμε μία ξεκάθαρη, πολιτική, πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Έχουμε συναντηθεί και πριν τον πρώτο γύρο. Το περιεχόμενο της συζήτησης θα το δείτε στην κοινή δήλωση που θα εκδοθεί σε λίγο.

Είναι προφανές ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον δεύτερο γύρο. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει πνοή και βηματισμό για να πάμε στην προοπτική της νίκης», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μία προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα με τη στήριξή σου κάναμε το δεύτερο βήμα, και την Κυριακή θα κάνουμε το τρίτο βήμα. Πάμε δυνατά για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Πρόταση για debate έκανε η Έφη Αχτσιόγλου

Το πρωί της Τρίτης (19/9) η τηλεοπτική συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου στον ΑΝΤ1 συνέπεσε χρονικά με τη συνάντηση που είχαν Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Παππάς. Η ίδια ρωτήθηκε για το αν θα πραγματοποιήσει κι αυτή ανάλογες συναντήσεις και απάντησε ότι: «Εγώ τους πήρα τηλέφωνο τους συνυποψηφίους μου, και τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Παππά, να τους ευχαριστήσω για τον αγώνα που δώσαμε και να εκτιμήσουν κι οι ίδιοι και οι άνθρωποι που τους στήριξαν τι θα κάνουν στον δεύτερο γύρο».

Η κ. Αχτσιόγλου στη συνέχεια στάθηκε στη μεγάλη συμμετοχή που καταγράφηκε την πρώτη Κυριακή των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε λόγο και για την ανάγκη της διασφάλισης της ενότητας του κόμματος. Αναφορικά με την ξαφνική εμφάνιση του κ. Κασσελάκη στο προσκήνιο, η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για μία επικοινωνιακή καμπάνια αλλά και την ανάγκη να υπάρξει συζήτηση που να αφορά τα βαθιά πολιτικά ζητήματα.

Στην ερώτηση αν αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ένα debate, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε πως «εγώ το έχω προτείνει στους γραμματείς του κόμματος. Αυτοί θα ενημερώσουν τον κ. Κασσελάκη και θα δούμε αν θα διεξαχθεί».

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards