Αρχική » Από Στρατοδικείο θα περάσουν οι ένστολοι που διέρρευσαν φωτογραφίες με τα ελικόπτερα στο πλημμυρισμένο Στεφανοβίκειο

Από Στρατοδικείο θα περάσουν οι ένστολοι που διέρρευσαν φωτογραφίες με τα ελικόπτερα στο πλημμυρισμένο Στεφανοβίκειο

από admin
Από Στρατοδικείο θα περάσουν οι ένστολοι που διέρρευσαν φωτογραφίες με τα ελικόπτερα στο πλημμυρισμένο Στεφανοβίκειο

Ενώπιον της στρατιωτικής Δικαιοσύνης αναμένεται να οδηγηθούν σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast οι υπαίτιοι για τη διαρροή των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας και δείχνουν τα πλημμυρισμένα ελικόπτερα τύπου Χιούι και Απάτσι, κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Θεσσαλία.

Ο εισαγγελέας του Στρατοδικείου έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθούν τα πρόσωπα που τράβηξαν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα και όπως δηλώνουν οι γνωρίζοντες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι υπαίτιοι δεν θα διωχθούν για την αποκάλυψη των ελικοπτέρων και των τύπων τους, ούτε για τη διάταξη της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού.

Αυτές είναι άλλωστε πληροφορίες που μπορεί να βρει κάποιος ακόμη και με ένα απλό σερφάρισμα στο Διαδίκτυο ενώ υπάρχουν αναρτημένες και στην επίσημη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Η δίωξη διατάχθηκε με την κατηγορία της υπονόμευσης του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το στράτευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα με τα ελικόπτερα βουτηγμένα στο νερό μέχρι το πιλοτήριο, δημοσιεύτηκαν και στον τουρκικό Τύπο με αναφορές για το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Θυμίζουμε ότι μετά τη γνωστοποίηση των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο το γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι τα ενσταντανέ με το AH-64A Apache «αφορούν στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των ελικοπτέρων».

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι οι επιπλέον φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί στον ηλεκτρονικό τύπο αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταφορά των ελικοπτέρων (Ε/Π) προς στεγνό τμήμα της πίστας του Αεροδρομίου (Α/Δ) Στεφανοβικείου του Βόλου. Όλα τα Ε/Π είναι ασφαλή» αναφερόταν χαρακτηριστικά.

NEWSBEAST

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards