Η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης τόσο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και του Πάνου Καμμένου μετά το «θερμό επεισόδιο» της Πέμπτης, όπως αποκαλύπτει το zougla.gr που φέρνει στο φως και το αποδεικτικό έγγραφο.

Παρά το μπαράζ παραπληροφόρησης που ανέφερε πως τα γιαούρτια τα πέταξαν κάτοικοι του νησιού που αντιλήφθηκαν την παρουσία (στις 02.30 τα ξημερώματα…) του Καμμένου, η αλήθεια φαίνεται πως απέχει πόρρω και είναι εντελώς διαφορετική.

Σήμερα, λοιπόν, υπήρξαν εξελίξεις στην υπόθεση: η Έλενα Τζούλη, η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ν’ «απαντά» και να μηνύει και αυτός την πλευρά του πρώην Υπουργού.


Κατόπιν τούτου, η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και για τους δύο, με τον Μαρινάκη να κατηγορείται γι’ απειλή κατά συρροή και τον Καμμένο γι’ απειλή. Ένταλμα υπάρχει και για την Έλενα Τζούλη- η οποία, θυμίζουμε, κατέθεσε πως ένας μπράβος του Μαρινάκη βιαιοπράγησε εναντίον της αποσπώντας της το κινητό τηλέφωνο και προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα-, επίσης για απειλή.

Σημειώνεται πως μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ουδείς εκ των δύο ανδρών είχε εντοπιστεί.

Μαρινάκη-Καμμένο, Ένταλμα σύλληψης για Μαρινάκη-Καμμένο! ΦΩΤΟLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here