Αρχική » Επιδείνωση του καιρού αύριο – Στυλιανίδης: Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις

Επιδείνωση του καιρού αύριο – Στυλιανίδης: Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις

από admin
Επιδείνωση του καιρού αύριο - Στυλιανίδης: Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις

Ο Χρήστος Στυλιανίδης τόνισε πως από αύριο Σάββατο οι καιρικές συνθήκες θα χειροτερέψουν και δεν αποκλείεται να σημειωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα. Ιδιαίτερη προσοχή ζήτησε στην Αττική λόγω του μεγάλου πληθυσμού και κυρίως στη βόρεια και ανατολική Αττική.

Zήτησε να αποφευχθούν οι μη απαραίτητες μετακινήσεις ενώ όσοι χρειαστεί να μετακινηθούν θα πρέπει να έχουν αλυσίδες ενώ αύριο στις 06.00 το πρωί απαγορεύεται η είσοδος βαρέων οχημάτων σε Αττική και εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Μάλιστα όπως τόνισε δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη χιονόπτωση και να το στρώσει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αν κριθεί σκόπιμο θα ενεργοποιηθεί το 112.

Νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για την αξιολόγηση της πορείας της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Ισχυρή σύσταση για αποφυγή όλων των μη απαραίτητων μετακινήσεων

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, ενημέρωσε διεξοδικά τους συμμετέχοντες για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων, επισημαίνοντας ότι αναμένονται έντονες χιονοπτώσεις αύριο, Σάββατο 12 Μαρτίου, σε Αττική, Εύβοια και λοιπή ανατολική Στερεά Ελλάδα. Ειδικά για την Αττική, τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες.

Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απευθύνει ισχυρή σύσταση για αποφυγή όλων των μη απαραίτητων μετακινήσεων, ενώ στους οδηγούς συστήνεται να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες σε Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία, κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο.

Σημειώνεται ότι η σύσταση είναι ιδιαίτερα ισχυρή για τους οδηγούς σε όλα τα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής, καθώς και στους κεντρικούς οδικούς άξονες που οδηγούν προς τη βορειοανατολική Αττική. Από την Τροχαία θα έχουν αναπτυχθεί σχετικά σημεία ελέγχου. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες Δ/νσεις Τροχαίας.

Απαγόρευση εισόδου βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό και σε τμήματα της Νέας Οδού

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards