Αρχική » YouTube: Παγκόσμιο μπλόκο στα ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα κανάλια για fake news

YouTube: Παγκόσμιο μπλόκο στα ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα κανάλια για fake news

από admin
YouTube: Παγκόσμιο μπλόκο στα ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα κανάλια για fake news

Παγκόσμιο μπλόκο σε όλα τα ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα κανάλια ανακοίνωσε την Παρασκευή η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης YouTube, κατηγορώντας τα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

«Το YouTube αποκλείει τα ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα κανάλια παγκοσμίως Το YouTube μπλοκάρει την πρόσβαση σε όλο τον κόσμο σε κανάλια που σχετίζονται με μέσα που χρηματοδοτούνται από το ρωσικό κράτος» ανέφερε η εταιρεία στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Οι Οδηγίες κοινότητας απαγορεύουν την άρνηση, την ελαχιστοποίηση ή την ευτελισμό των καλά τεκμηριωμένων βίαιων συμβάντων. Τώρα καταργούμε περιεχόμενο σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που παραβιάζει αυτήν την πολιτική» σημειώνεται.

Σύμφωνα με αυτό, τονίζεται, αποκλείουμε επίσης πλέον την πρόσβαση σε κανάλια στο YouTube που σχετίζονται με μέσα που χρηματοδοτούνται από το ρωσικό κράτος παγκοσμίως, τα οποία επεκτείνονται από όλη την Ευρώπη. Αυτή η αλλαγή ισχύει άμεσα και αναμένουμε ότι τα συστήματά μας θα χρειαστούν χρόνο».

«Από την τελευταία μας ενημέρωση, οι ομάδες μας έχουν πλέον αφαιρέσει περισσότερα από 1.000 κανάλια και περισσότερα από 15.000 βίντεο λόγω παραβίασης όχι μόνο της πολιτικής μας για τη ρητορική μίσους, αλλά και των πολιτικών μας σχετικά με την παραπληροφόρηση, το παραστατικό περιεχόμενο και άλλα.

Τα συστήματά μας συνδέουν επίσης ανθρώπους με αξιόπιστες πηγές ειδήσεων. Μέχρι στιγμής, οι έκτακτες ειδήσεις μας και οι κορυφαίες ειδήσεις στην αρχική μας σελίδα έχουν λάβει περισσότερες από 17 εκατομμύρια προβολές στην Ουκρανία. Οι ομάδες μας συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση και είναι έτοιμες να αναλάβουν περαιτέρω δράση. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε ενημερώσεις μόλις γίνουν διαθέσιμες» καταλήγει η πλατφόρμα.

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards