Αρχική » Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

από admin
Γκάγκα σε Τσιτσιπά: Συνέχισε να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους

Απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά και στα όσα είπε αναφορικά με τα εμβόλια, δίνει η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Σωτηρία», καλώντας τον Έλληνα αθλητή «να είσαι γερός και να συνεχίζεις να παίζει τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους».
«Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών» σημειώνει η κ. Γκάγκα διευκρινίζοντας μάλιστα ότι «είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ».Και συνεχίζει γράφοντας ότι αυτό έγινε «Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!» για να παραπέμψει και σε όσα γίνονται διεθνώς φέρνοντας ως παράδειγμα την κατάσταση στις ΗΠΑ. «Οι ΗΠΑ» γράφει «μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή» και θέτει το ερώτημα: «Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;»

Καταλήγει δε σημειώνοντας, «Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους» δίνοντας ουσιαστικά το μήνυμα προς τον νεαρό αθλητή να ασχολείται με αυτό που γνωρίζει και όχι με θέματα που άπτονται εξειδικευμένου επιστημονικού πεδίου στέλνοντας λάθος μηνύματα.
Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανήλθε μετά τις αρχικές του δηλώσεις αναφορικά με την πρόθεσή του να μην εμβολιαστεί, ανοίγοντας αυτή την φορά νέα θέματα όπως για παράδειγμα το κατά πόσο είναι ασφαλή τα εμβόλια αλλά και για το ότι κατά τη δική του άποψη οι νέοι της ηλικίας του δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν αλλά να περάσουν τον ιό αν κολλήσουν δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ανοσία.Η ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα:

Απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά: Μόνο στο «Σωτηρία», τους τελευταίους τρεις μήνες χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε 229 νεαρά άτομα έως 29 χρονών. Είχαν βαρειά πνευμονία, χρειάστηκαν υποστήριξη με οξυγόνο, high flow και μη-επεμβατικό αερισμό και παρόλα αυτά, 9 χρειάστηκαν ΜΕΘ. Μόνο σε ένα νοσοκομείο και σε ένα τρίμηνο!
Οι ΗΠΑ μετρούν πάνω από 2500 θανάτους στην ηλικία αυτή. Είναι λίγοι; Δεν κινδυνεύουν οι νέοι;
Στέφανε, να είσαι γερός και να συνεχίσεις να παίζεις τένις, εκεί μας κάνεις περήφανους.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards