Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι έβγαλε τη μάσκα και έδειξε το πρόσωπό της, όπως είναι σήμερα, 2 χρόνια σχεδόν μετά την επίθεση.

Η ίδια η Ιωάννα ανάρτησε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, με αφορμή την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, στην οποία θα μιλήσει για όσα συνέβησαν. Είναι η πρώτη φορά, που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της, δημοσίως.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές» σήμερα Πέμπτη 28 Απριλίου.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά μετά την επίθεση με το βιτριόλι (ΦΩΤΟ), Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά μετά την επίθεση με το βιτριόλι (ΦΩΤΟ)
«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.
   
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here