Αρχική » Η τρομακτική πανσέληνος«Μπλε Φεγγάρι»-Τρομακτικά χτυπήματα-Τσουνάμι εξελίξεων για έναν ολόκληρο χρόνο

Η τρομακτική πανσέληνος«Μπλε Φεγγάρι»-Τρομακτικά χτυπήματα-Τσουνάμι εξελίξεων για έναν ολόκληρο χρόνο

από admin
Η τρομακτική πανσέληνος, που θα είναι απόψε ορατή σε όλο τον κόσμο, φέρνει τσουνάμι εξελίξεων για έναν ολόκληρο χρόνο!

Η τρομακτική πανσέληνος, που θα είναι απόψε ορατή σε όλο τον κόσμο, φέρνει τσουνάμι εξελίξεων για έναν ολόκληρο χρόνο!

Ο Οκτώβριος είναι ένα αστρολογικό χάος που προκαλεί ανατριχίλα! Πρώτα ήταν το επονομαζόμενο «Φεγγάρι της Συγκομιδής», που έλαβε χώρα από την 1η Οκτωβρίου έως τις τρεις του μήνα!Τώρα έρχεται το «Μπλε Φεγγάρι» ή αλλιώς «Φεγγάρι των Αποκριών», αστρολογικό φαινόμενο που ήταν ορατό στις 31 Οκτωβρίου. Η επιρροή του θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο και η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Ζυγό, του Άρη στον Κριό και του Δία στον Αιγόκερω ενεργοποιεί αστρολογικές όψεις που φέρνουν τσουνάμι εξελίξεων!

Η σπάνια και συνάμα τρομακτική πανσέληνος που συμπίπτει με το δυτικόφερνο και συνάμα απόκοσμο Halloween θα είναι ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο (και όχι μόνο ορισμένα μέρη του), κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το φαινόμενο γίνεται ακόμη πιο σπάνιο γιατί έχουμε δύο ημερολογιακά «Μπλε Φεγγάρια» σε ένα ημερολογιακό έτος. Αυτή η ασυνήθιστη κατάσταση του διπλού «Μπλε Φεγγαριού» συνέβη τελευταία φορά το 1999. Σύμφωνα με τους αστρολογικούς χάρτες, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει περίπου κάθε 19 χρόνια.Η πανδημία που έχει προκαλέσει ο Covid-19 στην πραγματικότητα δεν είναι το μοναδικό γεγονός που προκύπτει από τη σύζευξη Κρόνου – Πλούτωνα.

Μπορεί να είναι το πρώτο θέμα στην παγκόσμια ατζέντα της επικαιρότητας, μπορεί να έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας σε δραματικό βαθμό, ωστόσο ο συγκεκριμένος εφιαλτικός ιός είναι ο «προάγγελος» όσων φέρνουν η αστρολογική σύζευξη και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 13 Νοεμβρίου! Τότε θα αρχίσουν πρωτοφανείς κλυδωνισμοί στην παγκόσμια πολιτική και οικονομική σκηνή!

Η συνάντηση Δία και Πλούτωνα εκείνη την ημέρα του Νοεμβρίου είναι η τρίτη και φαρμακερή! Δεν θα δουν ο ένας τον άλλον ξανά για τα επόμενα 13 χρόνια, με τον σημαδιακό αριθμό 13 να προκαλεί ντόμινο γεγονότων που η ανθρωπότητα θα βιώνει με κομμένη την ανάσα!

Η πείνα που θα πέσει στον πλανήτη δεν θα έχει προηγούμενο και ο φόβος για το αύριο θα φωλιάσει στις ψυχές των ανθρώπων. Κυβερνήσεις διαλύονται σαν καρυδότσουφλα που σκάνε στα βράχια και σε οικονομικό επίπεδο το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση παλεύουν να συνάψουν εμπορική συμφωνία πριν από την προθεσμία του περίφημου Brexit της 31ης Δεκεμβρίου 2020.Οι ΗΠΑ πηγαίνουν στις 3 Νοεμβρίου στις κάλπες για να εκλέξουν νέο πρόεδρο και ο Ουρανός φέρνει αναταραχές! Ένα πεδίο μάχης θα εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια του υπόλοιπου κόσμου και θα υπάρξουν συγκρούσεις με τον στρατό να κατεβαίνει στους δρόμους. Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται «πολύ σκληρός για να πεθάνει» και η νίκη του έρχεται σε πείσμα όλων εκείνων που προεξοφλούν το πολιτικό του τέλος ως πλανητάρχη! Ο πλανήτης Άρης δεν είναι αγγελιαφόρος καλών μηνυμάτων!

Μια νέα πανδημία, διαφορετική από αυτήν που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε, «σκάει» στα κεφάλια μας, ενώ ο πλανήτης «βράζει» από ένοπλες συγκρούσεις και επιθέσεις εξτρεμιστών. Το καζάνι της τρομοκρατίας ανοίγει! Γερμανία, Βρετανία και Γαλλία δέχονται μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ η οργή της φύσης χτυπά την Ιταλία και η ζωή του Πάπα κινδυνεύει!

Στην Ελλάδα η αποκάλυψη σκανδάλων φέρνει ακόμη και συλλήψεις για πολιτικά σκάνδαλα, ενώ ο Σκορπιός σηματοδοτεί την αλλαγή των σχέσεων της χώρας μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που ίσως μας οδηγήσει ακόμη και σε έξοδο από την Ε.Ε.! Το αστρολογικό φαινόμενο της εισόδου του Άρη στον Σκορπιό φέρνει εξελίξεις!

Στο τραπέζι πέφτουν συζητήσεις για εκλογές, ενώ το σενάριο για σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού φαντάζει υπαρκτό πιο πολύ από ποτέ!Η οργή της φύσης με πλημμύρες και σεισμούς τεστάρει τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού και κατοίκων πολλών περιοχών.
Ο σεισμός βόρεια της Σάμου είναι «προάγγελος» όσων θα επακολουθήσουν! Ο εχθρός είναι εντός και ακούει στο όνομα «λαθρομετανάστες», ενώ τα Ελληνοτουρκικά μπαίνουν σε ακόμη πιο εύφλεκτα μονοπάτια.

Στον ορίζονται φαίνεται θερμό επεισόδιο έξι ημερών με τα ασκέρια του Ερντογάν, όμως το σκοτάδι παραδίδει στο φως την ελευθερία της πατρίδας! «Πίνεις την προδοσία με το γάλα, πίνεις την προδοσία με το κρασί. Πρέπει να ξαναγίνεις όπως ήσουν κάποτε, Έλληνας» είχε πει κάποτε ο Μίκης Θεοδωράκης και το «Μπλε Φεγγάρι» θα αποδειχθεί σύμμαχος της Ελλάδας για να ξαναγράψει ιστορία!

«Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα» λέει ο Κωστής Παλαμάς και τα λόγια του σπουδαίου Έλληνα θα είναι οδηγός για το μέλλον μας!Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards