Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών

Σε νέα προειδοποίηση για την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών καθώς παραμένει σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης.

Ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ κάνει λόγο στην ανάρτησή του για «φθινοπωρινή έφοδο» ειδικά την Παρασκευή και για «πολύ νερό» που θα πέσει κατά τόπους.

Ειδικά για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι στο προσκήνιο θα βρίσκονται «ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές».

«Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!» καταλήγει στην ανάρτησή του για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou
Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48 ωρο!

Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους!

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικης και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Για το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ:

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here