Το αναμενόμενο μήνυμα από το 112 στην Αττική, ήχησε στις συσκευές των κατοίκων του λεκανοπεδίου λίγο μετά τις 18:55. Το μήνυμα αφορά την κακοκαιρία Eva και τα επικείμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, ζητώντας από τους κατοίκους της Αττικής να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από αργά το βράδυ του Σαββάτου 05/11/2022, ως απόγευμα Κυριακής 06/11/2022 στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https:/www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena», αναφέρει το μήνυμα το οποίο ήταν γραμμένο και στα αγγλικά.

Το μήνυμα του 112 στην Αττική, είχε προαναγγείλει κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

Η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει και το Λεκανοπέδιο από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής.

«Μη διασχίζετε για κανέναν λόγο χειμάρρους, ρέματα, δρόμους που έχουν πλημμυρίσει. Για κανέναν απολύτως λόγο» ήταν η προειδοποίηση του γγ Πολιτικής Προστασίας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου θα αποσταλούν και άλλα μηνύματα του 112. Κάτι που συνέβη ήδη στην Κορινθία αλλά και στα νησιά του Αργοσαρωνικού, οι οποίοι έλαβαν την αντίστοιχη ειδοποίηση λίγο πριν από τις 19:00 του Σαββάτου (5/11).

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here