Καθημερινά μεγαλώνει ο κατάλογος των εκατοντάδων νεκρών αλλά και των ανθρώπων που νοσούν από τον Covid-19.

Την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα και απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να μείνει στα σπίτια του, διότι όπως λένε «κάθε έξοδος ανοίγει την πόρτα στον ιό», ενώ οι περιγραφές τους στα μέσα ενημέρωσης για την τραγική κατάσταση που βιώνουν, είναι συγκλονιστικές.Θύμα των συνθηκών πολέμου που περνά η Ιταλία και μια 49χρονη νοσηλεύτρια η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης Jesolo.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι της για δύο ημέρες καθώς είχε εμφανίσει πυρετό.

Εχοντας αυτό το σύμπτωμα η ανησυχία της εντάθηκε. Εκανε το τεστ για τον νέο κορονοϊό, όμως δεν άντεξε να περιμένει τα αποτελέσματα και αυτοκτόνησε.

Η 49χρονη νοσηλεύτρια βρέθηκε από έναν ψαρά στον ποταμό Piave, στο Cortellazzo, στις 18 Μαρτίου. Η σωρός της ανασύρθηκε από την Ακτοφυλακή.Κορωνοϊός: Ανελέητο χτύπημα στην Ιταλία -Αυτοκτόνησε 49χρονη νοσηλεύτρια, Κορωνοϊός: Ανελέητο χτύπημα στην Ιταλία -Αυτοκτόνησε 49χρονη νοσηλεύτρια

Οταν αναγνωρίσθηκε το πτώμα της κανείς από τους συναδέλφους της δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Οπως λένε, ήταν αφοσιωμένη στη δουλειά της και κανείς τους δεν περίμενε κάποιος συνάδελφος να καταρρεύσει χωρίς επιστροφή.

Ίσως να μην ήταν μόνο ο κορονοϊός που την οδήγησε στον θάνατο, αλλά και οι συνέπειές του, όπως ο φόβος, η μοναξιά, η κόπωση και ο πόνος της απομόνωσης.Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here