Αρχική » Aπαγόρευση κυκλοφορίας: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

Aπαγόρευση κυκλοφορίας: Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει

από admin

Την ετοιμότητα της κυβέρνησης να λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί για την προστασία της δημόσιας Υγείας λόγω του κορωνοϊού επανέλαβε ο Στέλιος Πέτσας.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως γίνεται καθημερινή αξιολόγηση των δεδομένων και «είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί».

Την ίδια ώρα, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν πως «πάμε καλά», ωστόσο υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός γιατί οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ κρίσιμες.Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε:

«Θα πάρουμε όποιες αποφάσεις χρειάζεται… Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει».

Απαντώντας σε ερώτημα για το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε άτομα άνω των 65 ετών, είπε πως υπάρχουν αποφάσεις που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας “μπούσουλας” που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος».Για πολλοστή φορά, ο κ. Πέτσας απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, ξεκαθαρίζοντας πως παρότι κάποιοι θεώρησαν ότι πρόκειται για διακοπές ενώ δεν είναι.

«Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε. Ακόμη και αυτοί που ταξίδεψαν να μείνουν σπίτι τους να μην έρθουν σε επαφή με τις κοινωνίες και διασπείρουν τον ιό», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της έκτακτης στήριξης και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι θα στηριχθεί όποιος έχει ανάγκη αλλά αυτό δεν σημαίνει «ανοίξαμε και σας περιμένουμε και όποιος περνάει απ’ έξω θα πετάμε χρήματα φορολογουμένων».Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards