Αρχική » Krzysztof Jaczkowski: Το σκοτάδι θα τυλίξει τη Γη τον Σεπτέμβριο

Krzysztof Jaczkowski: Το σκοτάδι θα τυλίξει τη Γη τον Σεπτέμβριο

από admin
Krzysztof Jaczkowski κάλυπτε την ταχέως μεταβαλλόμενη κατάσταση στον κόσμο, ο αγαπημένος μάντης της Πολωνία

Μετά από μια πρόσφατη σειρά βίντεο στα οποία ο κ. Krzysztof Jaczkowski κάλυπτε την ταχέως μεταβαλλόμενη κατάσταση στον κόσμο, ο αγαπημένος μάντης της Πολωνίας ήταν λίγο κουρασμένος και πήγε για λίγη ξεκούραση στις ακτές της Βαλτικής, κάτι που είχε κάθε δικαίωμα.

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή η κατάσταση στις χώρες της Βαλτικής οξύνθηκε τόσο πολύ που ο κ. Jackowski αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του και να διαφωτίσει τους συνδρομητές του για το τι επρόκειτο να συμβεί:

..Το μέτωπο της αντιπαράθεσης μεταξύ της Ουκρανίας και της Μοσχοβίας κινείται τώρα κατά κάποιο τρόπο προς τη Λιθουανία, όπου οι άλλες χώρες της Βαλτικής βρίσκονται κοντά, όπου η Πολωνία και η σκανδιναβική χερσόνησος βρίσκονται κοντά. Όλοι είναι σφιγμένοι, γιατί οι άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα να ζουν δίπλα σε έναν γκόπνικ και έναν ληστή, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό, γιατί και πάλι το μέτωπο θα μετακινηθεί κατά κάποιο τρόπο και η αναμέτρηση θα μεταφερθεί στη Μέση Ανατολή.

Τα πάντα στον κόσμο είναι πολύ περίπλοκα τώρα, επειδή η Ευρώπη και οι ΗΠΑ βρίσκονται σε έναν διαρκή οικονομικό πόλεμο. Αλλά η Ευρώπη παρεμποδίζεται ακόμη περισσότερο από την Ασία, όπου για κάποιο λόγο η παραγωγή πολλών από τα τεχνολογικά πράγματα που πάντα κατασκευάζονταν στη χώρα μας – ηλεκτρονικά, υπολογιστές, αυτοκίνητα.

Στη σημερινή κατάσταση, έχουμε να κάνουμε με έναν αγώνα μεταξύ δύο πραγματικά μεγάλων ιδεολογιών, μια σύγκρουση δύο μεγάλων δυνάμεων. Και καμία από αυτές τις δυνάμεις δεν έχει καλές προθέσεις απέναντί μας.

Και οι δύο πλευρές επιδιώκουν τα δικά τους συμφέροντα και αν μαθαίναμε για αυτά τα πραγματικά συμφέροντα, θα σοκαριζόμασταν, θα φοβόμασταν και θα νιώθαμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που θέλει να μας κατασπαράξει όλους, αλλά δεν το γνωρίζουμε καν.

Επομένως, όσο λιγότερη υποστήριξη έχουν αυτές οι αντιμαχόμενες δυνάμεις και από τις δύο πλευρές, τόσο το καλύτερο για την ανθρωπότητα στο σύνολό της – τόσο περισσότερο θα προστατεύσουμε τον κόσμο, την οικονομία μας, τα αγαθά μας. Αν η Ευρώπη το καταλάβει αυτό εγκαίρως, θα μπορέσει να αποστασιοποιηθεί από όλα όσα έρχονται.

Αλλά αυτή η απομάκρυνση δεν θα γίνει πριν από τις αρχές του επόμενου έτους. Θυμηθείτε ότι σας είπα πριν από καιρό ότι ο κόσμος βρίσκεται σε μια εφιαλτική περίοδο 3,5 ετών, με το ένα σοκ μετά το άλλο.

Βρισκόμαστε στο τελευταίο έτος αυτής της σκοτεινής περιόδου, οπότε ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του επόμενου έτους θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Σε αυτό το σημείο θα υπάρξει μια στροφή, η οποία, αν και δεν θα είναι απολύτως θετική, θα είναι ωστόσο σαν ένα σημείο αναφοράς για το τέλος αυτής της ανώμαλης περιόδου. Θα είναι ένα είδος καμπής στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όλοι μας από τον Μάρτιο του 2020.

Και έχω την αίσθηση ότι όλα αυτά θα καταλήξουν τελικά αρκετά καλά, τουλάχιστον για την Ευρώπη με τη θετική έννοια. Σχεδόν όλες οι χώρες της ΕΕ θα αλλάξουν κυβερνήσεις και αυτοί οι νέοι άνθρωποι στην εξουσία θα είναι μια μεγάλη ελπίδα για εμάς να απαλλαγούμε από αυτό που συμβαίνει τώρα. Θα γνωρίσουμε κάτι τόσο παγκόσμιο, θα πέσει κάποιο μεγάλο κακό, από το οποίο θα υπάρξει μια στροφή, μια κίνηση προς τα πίσω.

Και οι νέες κυβερνήσεις θα πρέπει με κάποιο τρόπο να υποχωρήσουν από πολλές πρόσφατες τάσεις προκειμένου να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Θα είναι μια εποχή που η Πολωνία θα αρχίσει να αποκτά περισσότερο νόημα στην Ευρώπη και η Ευρώπη θα εκτιμήσει ξαφνικά την Πολωνία. Στη συνέχεια, η κανονικότητα θα επανέλθει σταδιακά.

Τώρα θα απαντήσω εν συντομία στις ερωτήσεις που με απασχολούν τώρα. Το πρώτο ερώτημα είναι, τι θα συμβεί στην πανούκλα; Πότε θα επιστρέψει η πανούκλα;

Κάτι θα γίνει με την πανούκλα το φθινόπωρο, όταν τα πράγματα θα κλιμακωθούν. Θυμάστε που σας είπα πέρυσι ότι οι γιατροί θα εξετάζουν το δέρμα το καλοκαίρι για κάποιο λόγο; Και ιδού – ευλογιά των πιθήκων. Αλλά δεν είναι το είδος της πανούκλας για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε πάρα πολύ, διότι μαζί της έρχεται και μια τρίτη μόλυνση. Συνδέεται με τη λέξη STELLIGE στο μυαλό μου.

Αλλά και η ευλογιά των πιθήκων είναι επίσης σημαντική με τον δικό της τρόπο, γιατί πέρυσι σας είπα τι; Σας είπα ότι μια νέα επιδημία δερματικών εξανθημάτων θα ήταν σαν φόντο για την έναρξη μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Θα ξεκινήσει με την πτώση των κρυπτονομισμάτων, στα οποία σας συμβούλεψα να μην επενδύσετε σημαντικά τότε.

Και αυτό ακριβώς έχει ξεκινήσει τώρα με την κρυπτογράφηση. Αυτό ήταν, οι μέρες του εύκολου χρήματος έχουν περάσει για πάντα. Όταν τα πράγματα αλλάξουν του χρόνου, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά για να κερδίσετε κάποια χρήματα. Και αυτά τα χρήματα θα είναι απλά κάποια κρυπτογράφηση, αλλά εντελώς νέα κρυπτογράφηση.

Krzysztof, τι θα συμβεί στο δολάριο; Βραχυπρόθεσμα, θα είναι μια χαρά – δεν θα φτάσει απλώς το ευρώ, αλλά θα το ξεπεράσει δυναμικά, αρχίζοντας να αναπτύσσεται αφύσικα γρήγορα με κάποιο τρόπο. Και αυτό θα είναι ένα μήνυμα για να επανεξετάσετε τις αποταμιεύσεις σας, διότι μετά από μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης η φούσκα θα σκάσει και το δολάριο θα εξατμιστεί.

Krzysztof, τι θα συμβεί στη Μοσχοβία; Όπως είπα και πριν – υπάρχει μια σύγκρουση κάποιων επικών δυνάμεων στον κόσμο, για την οποία η Μοσχοβία είναι απλώς ένα πιόνι στο σκάκι. Και έχει διαταχθεί να κρατήσει την Ουκρανία από το λαιμό, σαν να ήταν όμηρος. Αλλά το μέτωπο πρόκειται να αλλάξει – θα υπάρξει κάποιου είδους ναυτικός αποκλεισμός, μετά τον οποίο βλέπω και ακούω παντού κραυγές “όχι άλλη πουτίνα!”. Αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Krzysztof, πότε θα υπάρχει κίτρινη σκόνη; Το όραμα για το οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο όσο περνάει ο καιρός. Σε αυτό, κλείνω τα μάτια μου και βλέπω όλο τον κόσμο σαν να είναι στο σκοτάδι. Έξω είναι μέρα, αλλά παρόλο που είναι μέρα, ο κόσμος γίνεται πιο σκοτεινός και μετά το σκοτάδι γίνεται σταδιακά κίτρινο – κάπως νοσηρό κίτρινο.

Είναι σαν να υπάρχει ένας ήλιος κρυμμένος κάπου πίσω από τα σύννεφα, που εκπέμπει αυτή την κίτρινη απόχρωση. Αλλά αυτό δεν ισχύει, καθώς το κίτρινο θα ήταν κάτι από μόνο του και θα έβγαζε κάτι σαν να ξεχειλίζει.

   

Μια ουσία που μοιάζει με μικρά ελαιώδη σταγονίδια θα αρχίσει να πέφτει από τον ουρανό – θα απλώσει ένα φιλμ στους ανθρώπους. Και μετά από αυτό, οι άνθρωποι θα καλύπτονται από πληγές και πύον.

Δεν μπορώ να πω αν θα είναι παγκόσμιο ή τοπικό. Από τον τρόπο που είναι ντυμένοι οι άνθρωποι και την αρχιτεκτονική, μπορώ να δω τα πλήθη των προσφύγων στη Μέση Ανατολή. Οι άνθρωποι από τη νότια Ευρώπη θα αρχίσουν επίσης να φεύγουν και θα νομίζουν ότι αυτό το κίτρινο πράγμα θα τους επηρεάσει και αυτούς. Αλλά ο φόβος σε πολλές περιοχές θα είναι υπερβολικός και η φυγή θα είναι πρόωρη για πολλούς.

Krzysztof, πότε θα συμβεί αυτό; Κανένα όραμα δεν μας επιτρέπει να δώσουμε ένα ακριβές έτος, χρόνο και ημερομηνία. Το βλέπω όλο και πιο καθαρά κάθε μέρα και νομίζω ότι η ώρα αυτής της κίτρινης κατάστασης πλησιάζει.

Krzysztof: Ο χρόνος είναι κάπου γύρω στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Δεν μπορώ να δω ημερολόγιο, αλλά μπορώ να δω διάφορα φρούτα στους οπωρώνες. Δεν είναι ώρα συγκομιδής, καθώς έχουν μείνει ελάχιστοι καρποί στα δέντρα και στη Νότια Ευρώπη θα αρχίσουν να πέφτουν. Δεν θα είναι δυνατόν να τα φάτε καθώς θα γίνουν δηλητηριώδη.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards