Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, δείπνησαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, «Βράχος».

Η γαλάζια συνάντηση κορυφής, έγινε το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο κατά τη διάρκεια της 86ης ΔΕΘ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία για το δείπνο ήρθε από τον κ. Καραμανλή, που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Όλα αυτά βέβαια στον απόηχο της ομιλίας του στην Κρήτη η οποία ήταν γεμάτη “καρφιά” για τον ρόλο του Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.

   

Μέσα σε αυτό το κλίμα δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο και το εκρηκτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία” για τις κινήσεις Σαμαρά.

Η δυσαρέσκεια εντός ΝΔ γιγαντώνεται προς το πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη και μένει να δούμε τι θα γίνει και τι θα ειπωθεί μέχρι τις εκλογές:

Δείπνησαν Καραμανλής-Σαμαράς Θεσσαλονίκη, “Μαγειρεύεται” κάτι στη ΝΔ; Δείπνησαν μαζί Καραμανλής-Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη – Το δημοσίευμα που “καίει”
Καραμανλής-Σαμαράς

Loading...