Αρχική » «Βόμβα» από τους Times:Η Ρωσία ετοιμάζει εισβολή στη Μολδαβία

«Βόμβα» από τους Times:Η Ρωσία ετοιμάζει εισβολή στη Μολδαβία

από admin
«Βόμβα» από τους Times:Η Ρωσία ετοιμάζει εισβολή στη Μολδαβία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία φαίνεται πως είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο μέτωπο κατά της Ουκρανίας, αυτή τη φορά μέσω Μολδαβίας, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας The Times που επικαλείται ουκρανικές στρατιωτικές πηγές δεν θα διστάσει να εισβάλλει στη Μολδαβία.

Μία πηγή της Ουκρανίας, που μίλησε στην βρετανική εφημερίδα, είπε ότι υπάρχει «πλήθος ενδείξεων», που δείχνουν μια επίθεση στο μέλλον στο πρώην σοβιετικό κράτος, το οποίο διαθέτει σήμερα μόλις 3.250 στρατιώτες.

Μια επιτυχημένη κατάληψη της Μολδαβίας θα οδηγούσε τα ρωσικά στρατεύματα στην Οδησσό από τα δυτικά.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κρεμλίνο έχει ήδη λάβει την απόφαση
«Πιστεύουμε ότι το Κρεμλίνο έχει ήδη λάβει την απόφαση να επιτεθεί στη Μολδαβία. Η μοίρα της Μολδαβίας είναι πολύ κρίσιμη.

Εάν οι Ρώσοι αρχίσουν να παίρνουν τον έλεγχο, θα είμαστε, στρατιωτικά, ευκολότερος στόχος και η απειλή για την Ουκρανία θα είναι υπαρξιακή» ανέφερε χαρακτηριστικά ουκρανική πηγή.

Οι επικεφαλής της γαλλικής και γερμανικής διπλωματίας Ζαν Ιβ Λε Ντριάν και Αναλένα Μπέρμποκ αντίστοιχα εξέφρασαν την περασμένη εβδομάδα την αποφασιστικότητά τους να στηρίξουν τη Μολδαβία, μπροστά στους «κινδύνους αποσταθεροποίησης», με τους οποίους βρίσκεται αντιμέτωπη.

«Οι υπουργοί συζήτησαν την ευρωπαϊκή απάντηση μπροστά στον πόλεμο στην Ουκρανία και αναφέρθηκαν στη συνέχιση και την εμβάθυνση της στήριξης προς αυτήν τη χώρα», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας.

   
Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards