Αρχική » Μυρσίνη: Το “εξωγήινο” πλάσμα που τρόμαξε τον κόσμο

Μυρσίνη: Το “εξωγήινο” πλάσμα που τρόμαξε τον κόσμο

από admin
Μυρσίνη: Το "εξωγήινο" πλάσμα που τρόμαξε τον κόσμο

Την ταυτότητα του άγνωστου, σχεδόν “εξωγήινου” πλάσματος που βρέθηκε στην αυλή σπιτιού, αναζητούν οι κάτοικοι της Μυρσίνης.

Το πλάσμα που είχε μέγεθος σαν ένα μεγάλο μήλο, έζησε γα δέκα ημέρες αφότου εντοπίστηκε. Χθες πέθανε και άρχισε να συρρικνώνεται, αλλά το μυστήριο παραμένει.

Και ίσως μπορεί να λυθεί από τη στιγμή που μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, που λόγω γνώσεων αν μπορει να δώσει τα φώτα του.

Η μορφή θα μπορούσε να παραπέμπει σε κάποιο είδος μήκυτα ή άλλου οργανισμού που μπορεί να ζει κάτω από το χώμα, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να έχει δει κάτι ανάλογο στο χωριό.

Ωστόσο από την εσωτερική πλευρά του μοιάζει με κάποιο είδος αστερία και αυτό μπορεί να δικαιολογεί και το μάτι που είχε στην κορυφή του.


Η Κα. Νίκα, ιδιοκτήτρια του σπιτιού που βρέθηκε πλάσμα, μιλώντας στο ilialive.gr περιέγραψε πως το αντιλήφθηκε με το σύζυγό της. “Σήκωσε ο άντρας μου ένα νάιλον και το είδε. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί δεν το έχουμε ξαναδεί.

Ήταν κάτι στρογυλλό σε μέγεθος μεγάλου μήλου, δεν κινείται, δεν έχει πόδια, παρά μόνο ένα γαλανό μάτι στην επάνω μεριά. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τη διατροφή του, το περιβάλλον του.

Το αφήσαμε εκεί, έζησε περίπου δέκα μέρες και απεβίωσε. Μας έκανε εντύπωση όμως σαν πλάσμα τι μπορεί να είναι αυτό” ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μυρσίνης Ανδρέας Αποστολόπουλος σημείωσε πως “… όλοι έχουμε παραξενευτεί, ποτέ δεν έχουμε ξαναδεί στη ζωή μας κάτι τέτοιο. Από όπου και να το κοιτάξεις έχει κάτι το περίεργο.

Ειδοποιήθηκα και ήρθα να το δούμε. Θα το πάω σε έναν κτηνίατρο να δούμε περί τίνος πρόκειται. Από ότι βλέπουμε έχει συρρικνωθεί αρκετά από ότι πριν που ζούσε”.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards