Αρχική » Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

από admin
Η κυβέρνηση που έχει εκλεγεί. Έχει επιλεγεί κοσμικά για να φέρει στο φως μέσα από τα ίδια έργα της, όλες τις τακτικές των συμφερόντων της και των υπόγειων παιχνιδιών της. Οι δύο πλανήτες της αποκάλυψης Ουρανό

Η κυβέρνηση που έχει εκλεγεί.
Έχει επιλεγεί κοσμικά για να φέρει στο φως μέσα από τα ίδια έργα της,
όλες τις τακτικές των συμφερόντων της και των υπόγειων παιχνιδιών της.
Οι δύο πλανήτες της αποκάλυψης Ουρανός κ Πλούτωνας, έρχονται για να φέρουν δυνατά ταρακουνήματα σε όλες τις κυβερνήσεις που συνεχίζουν να δρουν μέσα από παλιούς τρόπους διαφθοράς κ μεθόδους μεσαίωνα.
Οι αποκαλύψεις έρχονται ταχύτατα στο επόμενο διάστημα, καθώς θα έρχονται συνεχώς στο φως τα κρυφά και κάτω από το τραπέζι παιχνίδια που παίχτηκαν.

Η τωρινή κυβέρνηση της οικογενειοκρατίας, η οποία έχει κυριαρχήσει για πάρα πολλά χρόνια την Ελλάδα, κι έχει πολυετή ιστορικό, έχει κυβερνήσει και επικρατήσει μέσα από τις μεθόδους της διαφθοράς και της λεηλασίας του ελληνικού λαού.
Άλλωστε αυτό φαίνεται ολοκάθαρα από τον χάρτη του πρωθυπουργού .
Πρώτον ο ωροσκόπος του επάνω στην 13η μοίρα Διδύμων, βρίσκεται επάνω στην μοίρα λεηλασίας, η οποία δηλώνει πλούτη κ συναλλαγές τα οποία αποκτήθηκαν με αμφίβολα μέσα.Από την άλλη ο Δίας του επάνω στην 29η μοίρα του Βασιλικού αστέρα Regulus, ο οποίος δίνει πλούτη κ τιμές με εύκολο τρόπο, αλλά και επίσης εύκολα τα αφαιρεί και φέρνει απότομες πτώσεις όταν ο πλούτος αυτός χρησιμοποιείται προς βλάβη.
Ο γενέθλιος Δίας του από την άλλη, δέχεται την πιο κοντινή συγκλίνουσα όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του σε τετράγωνο.
Η όψη ορίζεται σαν αυτή της πλάνης κ των μεγάλων προσδοκιών που φέρνουν διαστρέβλωση τάζοντας ελπίδες .
Δηλώνει εκείνον που ρίχνει χρυσόσκονη μέσα από την ιδεολογία του, για να κατακτήσει με εύκολο τρόπο χρήμα κ ανέσεις πλανεύοντας τους άλλους.
Μην ξεχνάμε ότι η όψη αυτή κυριαρχεί αυτές τις μέρες στον ουρανό κ ήταν σε έντονη ισχύ τις μέρες των εκλογών.Μέσα σε αυτό το ωροσκόπιο βλέπουμε ότι ο Ποσειδώνας του κυριαρχεί με έντονο τρόπο καθώς είναι ο κυβερνήτης του Ήλιου του ( Ιχθύς), και λειτουργεί στις κατώτερες δονήσεις του, να σχηματίζει τετράγωνα με με όλους τους προσωπικούς του πλανήτες (Ερμής Αφροδίτη κ Άρης ).
Ο Ποσειδώνας όπως έχω διδαχτεί όλα αυτά τα χρόνια, και μέσα από τις βιωματικές παρατηρήσεις μου, στα τετράγωνα του συνδέεται με το ψέμα, την κλοπή, την διαφθορά, και την εξάρτηση από την ύλη και τις ανέσεις της.
Στον χάρτη του λοιπόν βλέπουμε την όψη Ερμή τετράγωνο Ποσειδώνα, η κύρια όψη του ψεύτη, και ακολουθεί μετά η κύρια όψη εξαπάτησης και πλάνης σε οικονομικά ζητήματα Αφροδίτη Ποσειδώνας τετράγωνο.>Ο χάρτης του πρωθυπουργού σαν σύνολο, μιλάει για ένα άτομο που είναι εξαρτημένο και παραδομένο από το οικογενειακό του περιβάλλον, κυριευμένος από την κληρονομιά της οικογένειας του, και από την δύναμη και την λάμψη που παίρνει από εκεί, η οποία τον κάνει να είναι περισσότερο εξαρτώμενος σε αποφάσεις κυριαρχίας επιβολής κ δύναμης.

Αυτό άλλωστε δείχνουν κ οι δεσμοί του πεπρωμένου του, όπου δείχνουν όμως κ το κάλεσμα που πρέπει να ακολουθήσει.

Και τον καλούν για την ανώτερη εξέλιξη της ψυχής του, να απελευθερωθεί από το παρελθόν του, από τις αντιλήψεις που τον κρατούν φυλακισμένο απαθή κ βολεμένο μέσα στα πλούτη τα οποία λεηλατούν τον ελληνικό λαό για  ίδιο όφελος.

Συνέχεια στο alexiadoumarinaLoading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards