Βίντεο που κυκλοφόρησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τις Ειδικές Δυνάμεις να κάνουν χρήση προειδοποιητικών πυρών ώστε να απωθηθούν ομάδες προσφύγων και μεταναστών.

Η κατάσταση στις Καστανιές του Έβρου μυρίζει μπαρούτι τα τελευταία 24ωρα, με αφορμή την προκλητική στάση του Ερντογάν, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και να «στείλει» χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες προς την Ελλάδα.Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι το πρωί της Κυριακής, πάνω από 13.000 βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα και περιμένουν να περάσουν στη χώρα μας, ωστόσο οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ. αντιστέκονται σθεναρά, χωρίς διάθεση να υποχωρήσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, βίντεο που κυκλοφόρησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τις Ειδικές Δυνάμεις να κάνουν χρήση προειδοποιητικών πυρών ώστε να απωθηθούν ομάδες προσφύγων και μεταναστών που προσπάθησαν να εισβάλλουν στον ελλαδικό χώρο.

Η γνησιότητα των βίντεο που ακολουθούν δεν έχουν πιστοποιηθεί, ωστόσο είναι ενδεικτικά των διαθέσεων της ελληνικής πλευράς…


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here