Αρχική » Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους – Στα άκρα η σύγκρουση με τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους – Στα άκρα η σύγκρουση με τον Μάνο Δασκαλάκη

από admin
Με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας είναι, πλέον, αντιμέτωπη η Ρούλα Πισπιρίγκου Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται πυρετωδώς για την απολογία της, την ερχόμενη Δευτέρα.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και τονίζει πως έχει μείνει μόνη για να βρει την αλήθεια στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, από την Πάτρα…


Όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους για να φανεί όπως υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα. Πρόκειται για μία πρακτική που συναντάται στις ΗΠΑ αλλά όχι στην Ελλάδα. Αν το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Η πρόταση έγινε από τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί μέσα στα κρατητήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το δέχτηκε αμέσως, καθώς όπως είπε, μέσα από αυτό θα φανεί ότι λέει αλήθεια.

Η 33χρονη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έκανε κακό στα παιδιά της και πως δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως και κυρίως η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην Τζωρτζίνα, έφεραν τη σύλληψή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έχουν γίνει όπως σχολιάζουν άτομα από το στενό τους περιβάλλον «δύο ξένοι». Μετά τα πρώτα υπονοούμενα ήρθε η συνέντευξη του 30χρονου στην εφημερίδα Μπαμ, μέσα από την οποία ουσιαστικά αποδέχτηκε την βαρύτατη κατηγορία που έχει αποδοθεί στην 33χρονη.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σταθερή και αμετακίνητη στους ισχυρισμούς, για τα νεκρά αγγελούδια της, στην Πάτρα. Αρνείται ότι σκότωσε την Τζωρτζίνα και υποστηρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε όλα όσα έχουν γίνει.

«Παλεύω πλέον μόνη μου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων στον δικηγόρο που θα κληθεί να την υπερασπιστεί την ερχόμενη Δευτέρα, για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν.

Στην δεύτερη περίπτωση όπως φαίνεται «φωτογραφίζει» τους γιατρούς αλλά στην πρώτη όταν μιλάει για άλλα εμπλεκόμενα άτομα δεν αναφέρεται σε εκείνους. Για την ώρα δεν θέλει να ονοματίσει αυτά τα πρόσωπα. Κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να κάνει το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται πως η αδερφή της, ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης και όπως φαίνεται η μητέρα και η αδερφή της, προσπαθούν να υλοποιήσουν την επιθυμία που τους μετέφερε η κατηγορούμενη, όταν ανέβηκαν από την Πάτρα και την συνάντησαν από κοντά στη ΓΑΔΑ. Να κλείσουν για λογαριασμό της, έναν εκ των πιο γνωστών δικηγόρων που θα σταθεί στο πλευρό της και θα προσπαθήσει να αναπτύξει τους ισχυρισμούς της.

Αυτός ο δικηγόρος δεν θα είναι ούτε ο Αλέξης Κούγιας, ούτε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Και οι δύο με δηλώσεις τους, τόνισαν ότι δεν πρόκειται να την αναλάβουν. Ο μεν Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επειδή όπως είπε έχει σταματήσει να παίρνει τέτοιες υποθέσεις και ο δε Αλέξης Κούγιας, επειδή όπως τόνισε, η 33χρονη δεν τον επέλεξε από την αρχή.

   

newsit

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards