Νέα τροπή στο θρίλερ της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς θα αναζητηθεί το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε!


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η εκταφή της σορού ώστε οι Αρχές να πάρουν το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε!

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να αντληθεί που θα βοηθήσει περαιτέρω στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Πλέον, αναμένεται η εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας, ώστε να ανασυρθεί το tablet με τη διαδικασία να αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα.

   

newsbomb

Loading...