Αρχική » Στέφανος Χίος: Βίντεο ντοκουμέντο με την απόπειρα δολοφονίας

Στέφανος Χίος: Βίντεο ντοκουμέντο με την απόπειρα δολοφονίας

από admin
Συγκλονιστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου

Στο φως έρχεται συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.

Στο βίντεο διακρίνεται το όχημα που οδηγεί ο Στέφανος Χίος να καταφτάνει έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. Πριν βγει, ο δράστης τον πλησιάζει και εξ επαφής τον πυροβολεί από το παράθυρο του οδηγού.

Ο δημοσιογράφος άνοιξε την πόρτα με δύναμη, χτυπώντας το χέρι που κρατούσε το όπλο, με τον δράστη να τρέχει προς τα πίσω.

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του Στέφανου Χίου, ο οποίος αν και αιμόφυρτος και τραυματίας, βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε πίσω από τον δράστη, όμως μετά από δευτερόλεπτα επέστρεψε τραυματισμένος στο αυτοκίνητο και έφυγε για το νοσοκομείο.Στο σάιτ του δημοσιογράφου, makeleio.gr, υπάρχει και λεπτομερής περιγραφή της επίθεσης:

Ώρα 02:47’:40’’ πρώτες πρωινές ώρες. Ο Στέφανος Χίος πλησιάζει αργά με (το ενοικιαζόμενο) αυτοκίνητό του έξωθεν της οικίας του. Ακινητοποιεί το όχημά του για λίγα δευτερόλεπτα για να τσεκάρει οπτικά το χώρο, όπως κάνει κάθε βράδυ.

02:48’:00’’ Κινείται αργά και πάλι…

02:48’:10’’ Ο Στέφανος Χίος ανακόπτει, κατεβάζει τα τζάμια των θυρών του αυτοκινήτου, ανάβει φακό νυκτός προκειμένου να φωτίσει (τσεκάρει) τα σκοτεινά σημεία περιμετρικά της οικίας του.

02:48’:15’’ Ο φακός περιστρέφεται στα αριστερά και όπισθεν του αυτοκινήτου του, όταν αντιλαμβάνεται τον μασκοφόρο εκτελεστή να πλησιάζει τρέχοντας προς την πλευρά του οδηγού. Προσπαθεί να διαφύγει επανακκινώντας το όχημα.

02:48’:21’’ Ο Στέφανος Χίος ακινητοποιεί το όχημά του. Ο μασκοφόρος εκτελεστής στέκεται μπροστά στο παράθυρο του οδηγού. Αρχίζει να πυροβολεί εξ΄επαφής τον Στέφανο Χίο σημαδεύοντας το κεφάλι και την καρδιά.

02:48’:25’’ Το όπλο του εκτελεστή μπλοκάρει. Ο Στέφανος Χίος έχει δεχθεί ήδη δύο σφαίρες, των 9mm στο λαιμό και στα πλευρά.

02:48’:26’’ Ο Στέφανος Χίος ανοίγει την πόρτα, ο εκτελεστής τρέχει να διαφύγει προς την πλευρά που τον αναμένει ο συνεργός του.

02:48’:42’’ Ο Στέφανος Χίος αιμόφυρτος αποβιβάζεται από το όχημά του προκειμένου να κυνηγήσει τον δράστη.

02:48’:52’’ Επιβιβάζεται ξανά με δυσκολία στο όχημά του, βάζει μπρος και κατευθύνεται προς το πλησιέστερο νοσοκομείο (Σισμανόγλειο) για παροχή ιατρικής φροντίδας.

Το makeleio.gr αναφέρει ότι υπάρχουν τέσσερα βίντεο και 30 φωτογραφίες που δείχνουν καρέ καρέ την απόπειρα δολοφονίας. Το υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας, προφανώς από την οικία του δημοσιογράφου και από γειτονικά σπίτια.Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards