Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Απίστευτα πράγματα πριν από τη σέντρα, με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να παίζουν μπουνιές μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ μια ανάσα από τα ΜΑΤ!


Νέος κύκλος έντασης στο ΟΑΚΑ, μισή ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, καθώς οπαδοί των δυο ομάδων αντάλλασσαν γροθιές στον στίβο του γηπέδου σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ τα οποία επενέβησαν όταν επί της ουσίας είχε σχεδόν ολοκληρωθεί το συμβάν.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μπουνιές μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ!

Μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, όχι περισσότερα από έξι – επτά άτομα, κατάφερε να βρεθεί στον στίβο του ΟΑΚΑ, όπου αντίστοιχα βρέθηκαν και άλλα τόσα άτομα από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού. Η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει με το απίθανο της υπόθεσης να είναι οι… μπουνιές που αντάλλασσαν οι οπαδοί, ενώ τα ΜΑΤ ήταν σε απόσταση αναπνοής από πάνω τους.

Αφού υπήρξε και ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους οπαδούς να επιστρέφουν ο κάθε ένας στην πλευρά του, επενέβησαν τα ΜΑΤ και προσπάθησαν να περιφρουρήσουν την τάξη, η οποία δείχνει δυστυχώς για άλλη μια φορά να πηγαίνει περίπατο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στη χώρα…

   
Loading...