Αρχική » Βόμβα AstraZeneca Βρετανία: Αποζημίωση 120.000 στερλινών στη σύντροφο μουσικού, που πέθανε από παρενέργειες

Βόμβα AstraZeneca Βρετανία: Αποζημίωση 120.000 στερλινών στη σύντροφο μουσικού, που πέθανε από παρενέργειες

από admin
Η σύντροφος ενός μουσικού που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Astrazeneca,

Η σύντροφος ενός μουσικού που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Astrazeneca, όμως πέθανε γιατί παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες, πρόκειται να λάβει αποζημίωση και συγκεκριμένα 120.000 στερλίνες.

Η σύντροφος ενός μουσικού που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Astrazeneca, όμως πέθανε γιατί παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες, πρόκειται να λάβει αποζημίωση και συγκεκριμένα 120.000 στερλίνες

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, πρόκειται για την υπόθεση του μουσικού «Λόρδου Ζάιον», ο οποίος οκτώ ημέρες μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου, στις 13 Μαΐου της περυσινής χρονιάς, ένιωσε έναν έντονο πονοκέφαλο και εισήχθη σε νοσοκομείο του Νιούκαστλ, όπου πέθανε έξι ημέρες αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο πιστοποιητικό θανάτου του «Λόρδου Ζάιον» καταγράφονται «μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες που προκλήθηκαν από αιμορραγία», η αιτία της οποίας ήταν επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca για τον κορονοϊό.

Η μνηστή του λοιπόν, Βίκι Σπιτ, είχε απευθυνθεί στο Πρόγραμμα αποζημίωσης για επιπλοκές κάθε είδους εμβολίων της Βρετανίας, που είναι κομμάτι του Δημόσιου Συστήματος Υγείας της χώρας, από τις αρχές του Ιουνίου της περασμένης χρονιάς.

Μιλώντας στο GB News, είπε ότι θεωρεί «αηδιαστικό» το γεγονός ότι οι συγγενείς των νεκρών πρέπει να παλέψουν για έναν ολόκληρο χρόνο πριν πάρουν την αποζημίωση που δικαιούνται.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «δεν έχει τελειώσει ακόμα η υπόθεση» – για να προσθέσει ότι «το θέμα δεν είναι τα χρήματα, που δεν φέρνουν πίσω τους ανθρώπους που χάθηκαν, αλλά η αναγνώριση ότι υπήρξαν επιπλοκές του εμβολίου», που σε περιπτώσεις όπως του αρραβωνιαστικού της, στάθηκαν μοιραίες.

Έτσι, η απόφαση για την αποζημίωση των 120.000 στερλινών εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα και οι βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν ότι πρόκειται για την πρώτη κατάληξη σε υπόθεση που έχει να κάνει με εμβόλια για τον κορονοϊό.

Διαβάστε επίσης:

Loading...

You may also like

Αφήστε Σχόλιο

paradrasi.gr

Paradrasi.gr is your news website.. We provide you with the latest breaking news from all over the world.

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνετε νέα και ενημερώσεις!

Τελευταία Άρθρα

@2023 – Διακαιώματα κατωχυρωμένα – created by  Internet Wizards